«Κατέρρευσε» ο Μπολτ στην τελευταία κούρσα της καριέρας του (video) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

«Κατέρρευσε» ο Μπολτ στην τελευταία κούρσα της καριέρας του (video)

  • Με τον πιο άσχημο τρόπο έκλεισε η «μυθική» καριέρα του Γιουσέιν Μπολτ.
  • Η Μεγάλη Βρετανία το χρυσό στα 4Χ100 ανδρών

Μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων φιλάθλων, ο Τζαμαϊκανός κορυφαίος σπρίντερ όλων των εποχών, σταμάτησε να...  τρέχει στα τελευταία μέτρα της σκυταλοδρομίας 4Χ100, λόγω προβλήματος που προέκυψε ενώ ξεκίνησε στο τελευταίο κατοστάρι.
Ο Τζαμαϊκανός δεν έκλεισε όπως θα περίμενε την τεράστια καριέρα του, καθώς στην τελευταία του κούρσα όχι μόνο δεν πανηγύρισε κάποιο μετάλλιο, αλλά δεν κατάφερε ούτε καν να τερματίσει εξαιτείας μυϊκού τραυματισμού που υπέστη.
Σαφώς και η εξέλιξη αυτή δεν αναιρεί τίποτα από αυτά που έχει πετύχει, ωστόσο, θα μείνει στην ιστορία ως μία πολύ άσχημη κατάληξη στο «αντίο» του κορυφαίου σπρίντερ όλων των εποχών από τους στίβους.

Μεγάλη νικήτρια του αγωνίσματος ήταν η «οικοδέσποινα» του παγκοσμίου πρωταθλήματος, Μεγάλη Βρετανία, με τους Χιντζίντου Ούτζα, Άνταμ Τζέμιλι, Ντάνιελ Τάλμποτ και Ναθάνεελ Μίτσελ Μπλέικ με χρόνο 37.47 που είναι και κορυφαία επίδοση για εφέτος. Δεύτερη θέση για τις ΗΠΑ με τους Μάικ Ρότζερς, Τζάστιν Γκάτλιν, Τζέιλεν Μπέικον και Κρίστιαν Κόουλμαν, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Ιαπωνία με τους Σουχέι Τάντα, Σότα Ιιζούκα, Γιοσιχίντε Κιρίγου και Κένζι Φουτζιμίτσου.
Bookmark and Share