Μυστήριο με την εξαφάνιση του 36χρονου κτηνοτρόφου - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Μυστήριο με την εξαφάνιση του 36χρονου κτηνοτρόφου

  • Μυστήριο εξακολουθεί και μένει η εξαφάνιση του 36χρονου κτηνοτρόφου Ηλία Ντρίκου από τη Σίδερη Φιλιατών.

Ο 36χρονος, πατέρας ενός παιδιού, αγνοείται από την Κυριακή, όταν έφυγε το πρωί από το σπίτι του, για την κτηνοτροφική μονάδα.

Όμως δεν επέστρεψε κάτι που έκανε την οικογένειά του να πάει στην μονάδα όπου και βρέθηκε το αυτοκίνητό και το τηλέφωνό του.

Παρά τις αναζητήσεις δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και έτσι ενημέρωσαν την αστυνομία.

Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση στην οποία συμμετείχε και η ΕΜΑΚ και έως τώρα οι έρευνες δεν έχουν κάποιο αποτέλεσμα.

Με τις ώρες να περνούν και τον ίδιο να μην επιστρέφει, οι οικείοι του απευθύνθηκαν στις Αρχές και αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση αναζήτησής του, με άνδρες της ΕΜΑΚ και αστυνομικούς.

Σε κατάσταση αγωνίας η οικογένειά του, με πρώτη τη μητέρα του, φίλους αλλά και ξαδέρφια του απευθύνουν απο την πρώτη στιγμή έκκληση μέσω των κοινωνικών δικτύων προς οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το Α.Τ Ηγουμενίτσας.

«Δεν είχε ψυχολογικό πρόβλημα το παιδί. Κανένα πρόβλημα υγείας δεν είχε το παιδί. Τίποτα. Το παιδί ήταν παντρεμένο, είχε δύο παιδάκια, ήταν καλά, δεν είχε κανέναν λόγο. Το παιδί είναι σαν να το πήραν, έτσι μας φαίνεται εμάς. Το πήραν την ώρα που πήγε να φύγει. Εκεί κάτι έγινε» τόνισε η μητέρα του μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο Epsilon.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι λίγο πιο πέρα, υπάρχει «πέρασμα» για ναρκωτικά.

«Δεν έγινε ληστεία. Είχε το πορτοφόλι του το παιδί. Μια ζώνη που έβαζε τα πράγματα του, βρέθηκε εκεί. Δεν έγινε ληστεία, το παιδί το αρπάξανε».

Η μητέρα του Ηλία απεύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές ή με την οικογένεια.

Από τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΉΣ εκδόθηκε silver alert:

Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου από την περιοχή Σίδερη, Φιλιατών, Θεσπρωτίας. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065. Ο Συναγερμός ενεργοποιείται κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ.

Τηλ: 211-3499700, 210-5246202

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share