Έκθετος ο Κουρουμπλής μετά την απάντηση της Κομισιόν: Εντός τριών ωρών η ανταπόκριση του ΕΜΣΑ - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Έκθετος ο Κουρουμπλής μετά την απάντηση της Κομισιόν: Εντός τριών ωρών η ανταπόκριση του ΕΜΣΑ



  • Σε διευκρίνιση που εκθέτει τον Παναγιώτη Κουρουμπλή προχώρησε η Κομισιόν σχετικά με τη πολυτάραχη υπόθεση του Αγία Ζώνη 2.


Ο εκπρόσωπος Τύπου για θέματα ανθρωπιστικής βοήθειας και κοινωνικής προστασίας σε ερώτηση για τη κινητοποίηση του ΕΜΣΑ (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Θαλάσσιας Ασφάλειας) δήλωσε πως η Επιτροπή δέχθηκε αίτημα από την κυβέρνησης μετά τα μεσάνυχτα της 12ης προς την 13η Σεπτεμβρίου και μόλις τρεις ώρες αργότερα ένα σκάφος τέθηκε στη διάθεση των ελληνικών αρχών.

Ολόκληρη η δήλωση του εκπρόσωπο: «Αμέσως μετά τα μεσάνυχτα της 12ης προς την 13η Σεπτεμβρίου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δέχτηκε αίτημα κινητοποίησης της EMSA (Ευρωπαϊκού Οργανισμού Θαλάσσιας Ασφάλειας) και τρεις ώρες αργότερα ένα σκάφος τέθηκε στη διάθεση των ελληνικών αρχών. Στις 09:00 το πρωί της 13ης/9 η Κομισιόν πληροφορήθηκε ότι το σκάφος που τέθηκε στη διάθεση των ελληνικών αρχών είχε ξεκινήσει το έργο της απορρύπανσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share