British Airways: Ρατσιστικό παραλήρημα αεροσυνοδού.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

British Airways: Ρατσιστικό παραλήρημα αεροσυνοδού..



  • Σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα κατά αφρικανών επιβατών επιδόθηκε μια ξανθιά αεροσυνοδός της British Airways, προκαλώντας αντιδράσεις.

Η αεροσυνοδός, φορώντας την στολή της, τράβηξε το συγκεκριμένο βίντεο στο αυτοκίνητό της, ενώ κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο του Χίθροου για μια πτήση προς την Αμπούχα της Νιγηρίας.

Στο βίντεο -το οποίο ανέβηκε στο Snapchat-, ακούγεται να παραπονιέται για την πτήση, λέγοντας πως "όλοι οι Νιγηριανοί θα ζητούν γαμ... αναβαθμίσεις" (στις θέσεις τους) ενώ αφήνει υπονοούμενα ότι οι άνδρες χρειάζονται επιπλέον χώρο λόγω του μεγέθους των γεννητικών τους οργάνων.

«Είναι Παρασκευή βράδυ κι ενώ όλοι εσείς ετοιμάζεστε να πιείτε τα ποτά σας, εγώ ετοιμάζομαι να πάω στη δουλειά, να φορέσω το κίτρινο σωσίβιο, να δείχνω τις εξόδους και να μοιράζει κοτόπουλο ή χοιρινό. Τι σόι Παρασκευή βράδυ είναι αυτό;», ακούγεται να λέει.

Όπως αναφέρει η Mirror, η British Airways επιβεβαίωσε ότι ερευνά το υλικό, αναφέροντας: «Αναμένουμε από το προσωπικό μας επαγγελματισμό στον ανώτατο βαθμό όταν εκπροσωπούν την British Airways. Ερευνούμε το βίντεο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share