Βρήκε ήδη νέα δουλειά ο Ντάισεμπλουμ.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Βρήκε ήδη νέα δουλειά ο Ντάισεμπλουμ..

Μπορεί ο Γερούν Ντάισελμπλουμ να μην κατάφερε να εκλεγεί καν βουλευτής στις εθνικές εκλογές της Ολλανδίας και να προετοιμάζεται να εγκαταλείψει το υπουργείο Οικονομικών της χώρας του και, φυσικά, τη θέση του προέδρου του Eurogroup, ωστόσο,... κανείς καλός δεν χάνεται.

Έτσι, ο Ολλανδός ετοιμάζεται να αναλάβει θέση στρατηγικού συμβούλου του ESM, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της θητείας του στο Eurogroup, τον Ιανουάριο. Μάλιστα, ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ έπλεξε το εγκώμιο του Ντάισελμπλουμ, λέγοντας ότι «υπήρξε προσωπικότητα "κλειδί" τόσο στη χάραξη πολιτικής για τη ζώνη του ευρώ όσο και στη δική μας ανάπτυξη ως ο μόνιμος μηχανισμός πρόληψης κρίσεων τα τελευταία πέντε χρόνια. Μας παρέχει την εξαιρετική εμπειρία και τις ιδέες του».

Ο Ρέγκλινγκ προσέθεσε ότι «μετά την απομάκρυνσή του από το ολλανδικό υπουργείο Οικονομικών, συμφώνησε να μας παρέχει την εξαιρετική εμπειρία του και τις διαγνωστικές του ικανότητες. Αυτό το συμβόλαιο είναι για περιορισμένο χρόνο, αλλά συμπίπτει με μια σημαντική στιγμή για την περαιτέρω εξέλιξη του ESM».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share