Ο Μπαράκ Ομπάμα θα ψάξει για δουλειά στο... LinkedIn! - GREECE-SALONIKA.blogspot

Newsroom

Post Top Ad

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Ο Μπαράκ Ομπάμα θα ψάξει για δουλειά στο... LinkedIn!


  • Έτοιμος να επιστρέψει στην αγορά… εργασίας είναι ο Μπαράκ Ομπάμα, που δήλωσε ότι σκοπεύει να γραφτεί στην ιστοσελίδα επαγγελματικής δικτύωσης LinkedIn για να βρει την επόμενη δουλειά του!

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα αποχωρήσει από τον...Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου του 2017, μετά από δύο θητείες.
«Σε λιγότερο από επτά μήνες, θα επιστρέψω στην αγορά εργασίας» δήλωσε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους σήμερα, αστειευόμενος, κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου υπό τον τίτλο SelectUSA, που στοχεύει στο να ελκύσει ξένους επενδυτές στις ΗΠΑ.
«Θα εγγραφώ στο LinkedIn και θα δω τι θα παρουσιαστεί» συνέχισε ο Αμερικανός πρόεδρος γελώντας, προτού εξυμνήσει τις αρετές της αμερικανικής αγοράς, «ενός εξαιρετικού χώρου για να δημιουργήσει κάποιος επιχειρήσεις».
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπαράκ Ομπάμα αναφέρεται στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για τους επαγγελματίες, τον οποίο μόλις εξαγόρασε η Microsoft έναντι του ποσού των 26,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Τον Φεβρουάριο είχε δημοσιεύσει στον ιστότοπο ένα σύντομο κείμενο για να προωθήσει ένα πρόγραμμα στήριξης των νέων.
Τότε είχε μιλήσει και για την πρώτη του επαγγελματική εμπειρία ως έφηβος: πωλητής παγωτών στο κατάστημα Μπάσκιν Ρόμπινς στη Χονολουλού της Χαβάης.
«Η πρώτη μου δουλειά δεν είχε ιδιαίτερη λάμψη, όμως με δίδαξε δύο-τρία σημαντικά πράγματα. Την έννοια της ανάληψης ευθυνών. Να εργάζομαι σκληρά. Να βρίσκω μια ισορροπία μεταξύ της δουλειάς, των φίλων, της οικογένειας και του σχολείου» είχε γράψει χαρακτηριστικά.