Ο Φουρλής, η νέα αγορά εταιρικών ομολόγων και τα 40 εκατ... - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Ο Φουρλής, η νέα αγορά εταιρικών ομολόγων και τα 40 εκατ...

  • Στην έκδοση ομολογιακού 40 εκατ. ευρώ προσανατολίζεται ο Ομιλος Fourlis, τυπικά και ουσιαστικά βγαίνοντας μπροστά, καθώς θα είναι η πρώτη μεγάλη εισηγμένη εταιρεία που θα εκδώσει ομολογιακό απευθυνόμενος (κυρίως) στο ελληνικό επενδυτικό κοινό, με τα κεφάλαια που θα αντληθούν να προορίζονται για αναπτυξιακά σχέδια στην Ελλάδα.

Εκδοση εντός συνόρων, στη νέα...αγορά εταιρικών ομολόγων, απευθυνόμενος κυρίως στους Έλληνες για ανάπτυξη εντός της χώρας.

Στην προκειμένη περίπτωση, το ενδιαφέρον για τους Ελληνες επενδυτές θα είναι τόσο το ελάχιστο "πλαφόν" που θα απαιτηθεί για τη συμμετοχή τους, όσο και η διαμόρφωση του "κουπονιού" που αναμένεται να γίνει με όρους αγοράς.

Μιλώντας πρόσφατα, ο Βασίλης Φουρλής -πρόεδρος του Ομίλου- εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις επιδόσεις του 2015, παρά τα capital controls και τις δυσμενείς εξελίξεις που στιγμάτισαν την ελληνική οικονομία.

Η θετική πορεία του ομίλου, όπως ο ίδιος πρόσθεσε, καθορίστηκε από την αύξηση μεριδίων αγοράς αλλά και από ωρίμανση των επενδύσεων στο εξωτερικό. Ο Ομιλος έχει ήδη έτοιμο το business plan με ορίζοντα δεκαετίας.
Bookmark and Share