Στο άρθρο 99 και η Ένωση Πεζών Κρήτης.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Στο άρθρο 99 και η Ένωση Πεζών Κρήτης..



  • Ντόμινο μετά τον Μαρινόπουλο.
  • Στα 610.000 ευρώ οι οφειλές του ομίλου προς την εταιρία Πετρόπουλος.

Στο άρθρο 99 εντάχθηκε και η ιστορική συνεταιριστική οργάνωση της Κρήτης η Ένωση Πεζών. Τα τραπεζικά της χρέη ξεπερνούν τα... 23 εκατ. ευρώ.
Κατά πληροφορίες, η ΕΑΣ Πεζών ξεκινά μια μαραθώνια διαδικασία εξυγίανσης με στόχο τόσο να διασωθεί η ίδια, όσο και να εξασφαλιστούν οι δεκάδες πιστωτές και οι πρώην και νυν εργαζόμενοι της.
Η Ένωση σήμερα, δια των συνηγόρων της Φραγκίσκου Λαμπρινού και Αργύρη Αργυριάδη, παρουσίασε ένα λεπτομερές σχέδιο εξυγίανσης, 120 σελίδων για την μακροπρόθεσμη εξυπηρέτηση του τραπεζικού της δανεισμού, ώστε- σύμφωνα με την πρόβλεψη – να μπορέσει να προχωρήσει στην αποπληρωμή του 100% των χρεών της.
Σύμφωνα με το σχέδιο - στο οποίο σημειωτέον συναίνεσαν και οι εργαζόμενοι, εκπρόσωποι των οποίων παρέστησαν στην διαδικασία ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου – προβλέπεται η αποπληρωμή, σε βάθος χρόνου, των οφειλών προς το Δημόσιο και τις Τράπεζες ενώ τα οφειλόμενα προς του πρώην και νυν εργαζόμενους θα καταβληθούν σε 24 δόσεις.
Το Δικαστήριο εξέδωσε σήμερα προσωρινή διαταγή, δημιουργώντας ασπίδα προστασίας για την Συνεταιριστική Οργάνωση που επιδιώκει ουσιαστικά να «βγάλει τη θηλιά της χρεοκοπίας από το λαιμό της»
Bookmark and Share