Γιος υπουργού της κυβέρνησης συνελήφθη σε επεισόδια στο Μαρούσι... - GREECE-SALONIKA.blogspot

Newsroom

Post Top Ad

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Γιος υπουργού της κυβέρνησης συνελήφθη σε επεισόδια στο Μαρούσι...

  • Ο γιος υπουργού της κυβέρνησης ήταν ανάμεσα στους 4 συλληφθέντες, των επεισοδίων κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής συγκέντρωσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Μαρούσι, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο 21χρονος φοιτητής σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. συμμετείχε στην ομάδα των 40-50 μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου, που βρέθηκαν στην οδό.. Γράμμου, και επιτέθηκαν σε μέλη της Χρυσής Αυγής που μοίραζαν φυλλάδια.
Η συγκέντρωση έγινε στις 17:00 το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, λίγο πριν το καθιερωμένο άνοιγμα των γραφείων της Χρυσής Αυγής, στις 18:30 κάθε απόγευμα.

Οι συγκεντρωμένοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με διμοιρίες των ΜΑΤ. Κάποια στιγμή έκαναν την εμφάνισή τους τρία μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία ενδεχομένως προσέρχονταν στα γραφεία. Η παρουσία τους προκάλεσε ένταση, με τους αντιεξουσιαστές να κινούνται απειλητικά εναντίον τους.

Αστυνομικοί των ΜΑΤ, μπήκαν ανάμεσα στις αντίπαλες πλευρές, έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, διαλύοντας την συγκέντρωση.

Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών τραυματίστηκε ελαφρά ένας διαδηλωτής.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές νεαρών, οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις, όταν μεταφέρθηκαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας.

Σε βάρος των νεαρών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο γιος του υπουργού σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια.

Το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, με την παρουσία αλληλέγγυων, όπου αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 15 Ιουλίου 2016.