Σύλληψη γιατρού για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη του. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Σύλληψη γιατρού για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη του.

  • Η εν διαστάσει σύζυγος του συλληφθέντος και μητέρα της ανήλικης, κατήγγειλαν ότι ο 39χρονος προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης της.

Για τα αδικήματα της αποπλάνησης και...ασέλγειας ανήλικης σε βάρος της κόρης του, κατηγορείται 39χρονος που συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κατόπιν σχετικού εντάλματος.

Η εν διαστάσει σύζυγος του συλληφθέντος και μητέρα της ανήλικης, κατήγγειλαν ότι ο 39χρονος πατέρας προέβαινε στις ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Επιπλέον, σε βάρος του 39χρονου σχηματίσθηκε και δικογραφία για κατοχή εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του, στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχή της Λάρισας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 559 ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και πλήθος φαρμακευτικών σκευασμάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σκληροί δίσκοι, κινητά τηλέφωνα και κάρτες μνήμης κατασχέθηκαν επίσης και θα αποσταλούν για εξέταση στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Bookmark and Share