Στα «δίχτυα» της Δικαιοσύνης ο ψαράς που κακοποίησε χελώνα και ανέβασε το... «κατόρθωμα» στο Facebook - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Στα «δίχτυα» της Δικαιοσύνης ο ψαράς που κακοποίησε χελώνα και ανέβασε το... «κατόρθωμα» στο Facebook

    http://greece-salonika.blogspot.com/2016/07/facebook_9.html
  • Αντιμέπωτος με τη Δικαιοσύνη θα βρεθεί ψαράς που όχι μόνο κακοποίησε θαλάσσια χελώνα στην Κατερίνη, αλλά ήταν τόσο «περήφανος» για την πράξης του που έσπευσε να ανεβάσει στο Facebook το σχετικο βιντεο.

Υστερα από...  διερεύνηση καταγγελίας ιδιώτη για την κτηνωδία, ταυτοποιήθηκε ο 58χρονος δράστης κατά του οποίου σχηματίζεται δικογραφία από την οικεία Λιμενική Αρχή για παράβαση των άρθρων 16 παρ. (Α) και (Β) σε συνδυασμό με το άρθρο 20 του Ν.4039/2012 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τον Ν. 4235/2014.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το zoosos.gr, έγινε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον ψαρά, που ανέβασε στο προφίλ του στο facebook βίντεο, στο οποίο φαίνεται να έχει πιάσει μια θαλάσσια χελώνα, να χτυπάει το ζώο στο κεφάλι για να το αναγκάσει να ανοίξει το στόμα του, να το κρατάει όρθιο για να σταθεί στα πίσω του πτερύγια ώστε να «περπατήσει» και το παρουσιάζει γελώντας ως «θεριό».
Ο ψαράς από την Κατερίνη της Πιερίας βρίσκει αστείο να κακοποιεί το άτυχο ζώο, αφού γεμάτος υπερηφάνεια ανέβασε δύο φορές το βίντεο στο διαδίκτυο, την πρώτη στις 20 Ιουλίου του 2015 και την δεύτερη στις 6 Μαρτίου του 2016.
Bookmark and Share