Χάκερ διέρρευσαν απόρρητα έγγραφα του Σόρος. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Χάκερ διέρρευσαν απόρρητα έγγραφα του Σόρος.


  • Στον «αέρα» 2.500 έγγραφα του δισεκατομμυριούχου
  • Περιέχουν αναφορές σε ευρωπαϊκές εκλογές, στη μετανάστευση και στο προσφυγικό



Χιλιάδες έγγραφα οργανισμών που διοικούνται από τον Τζορτζ Σόρος, διέρρευσαν στο διαδίκτυο...το Σάββατο μετά από επίθεση χάκερ.

Πρόκειται για περισσότερα από 2.500 εσωτερικά έγγραφα που δημοσίευσε η DC leaks, μια ομάδα Αμερικανών ακτιβιστών, που όπως λένε θέλουν «να παρουσιάσουν την αλήθεια για την διαδικασία αποφάσεων στις ΗΠΑ όπως και για τα κυρίαρχα στοιχεία στην αμερικανική πολιτική ζωή».

Τα αρχεία είναι κατηγοριοποιημένα με διάφορα κριτήρια, όπως η γεωγραφική περιοχή, αλλά και ό, τι έχει σχέση με την Παγκόσμια Τράπεζα και το Προεδρικό γραφείο, ενώ καλύπτουν την περίοδο μεταξύ 2008 και 2016. Τα έγγραφα αποκαλύπτουν σχέδια δράσης, στρατηγικές και άλλες δραστηριότητες του Σόρος, ενώ περιέχουν αναφορές για ευρωπαϊκές εκλογές, την μετανάστευση και το προσφυγικό.

Η ίδια ομάδα είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό emails του πρώην αξιωματούχου του NATO , Φίλιπ Μπριντλοβ, που έδειχναν τον στρατιωτικό να προσπαθεί να προκαλέσει ένταση στις σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας. Ο ίδιος ο Μπρίντλοβ σε δηλώσεις του στο CNN χαρακτήριζε την υποκλοπή της ηλεκτρονικής του αλληλογραφίας, ως μέρος ενός κρατικού προγράμματος κατασκοπείας.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ειδικοί ασφαλείας στις ΗΠΑ ρίχνουν την ευθύνη σε Ρώσους χάκερς.
Bookmark and Share