Ολυμπιακή κάμερα «προσγειώθηκε» πάνω σε θεατές στο Ρίο! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Ολυμπιακή κάμερα «προσγειώθηκε» πάνω σε θεατές στο Ρίο!

 

  • Τραυματισμοί και παραλίγο τραγωδία.. (video)


Δεν είναι μόνο οι αθλητές που δίνουν τους αγώνες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά και οι ίδιοι οι διοργανωτές που...καθημερινά δίνουν μάχη με τα… ευτράπελα που τους συμβαίνουν. Κάπως έτσι, καταγράφεται και η πτώση μιας εναέριας κάμερας από ύψος περίπου 20 μέτρων, η οποία -ευτυχώς- μόνο τραυμάτισε τους άτυχους θεατές!

Φαίνεται λοιπόν πως οι κακοτεχνίες στα υδραυλικά του Ολυμπιακού Χωριού και η… πράσινη πισίνα, δεν είναι και τόσο σοβαρά ζητήματα, όπως το να κοπεί το συρματόσχοινο που κρατούσε ψηλά στον αέρα μια βαριά κάμερα στο Ολυμπιακό πάρκο.

Είτε από τύχη, είτε από τη βοήθεια του… Ιησού που στέκεται με τα χέρια ανοιχτά, ψηλά στο λόφο του Κορκοβάντο, η κάμερα απλώς τραυμάτισε επτά άτομα, ανάμεσά τους και δύο παιδιά.

«Ο Θεός έβαλε το χέρι του και δεν είχαμε νεκρούς», λένε μεταξύ άλλων οι τίτλοι των ΜΜΕ της Βραζιλίας, καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα μπορούσαν να τιναχτούν κυριολεκτικά στον «αέρα» εάν σήμερα είχαμε νεκρούς θεατές!


Μάλιστα, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φωτογραφίες και πλάνα με τις… τυχερές - άτυχες γυναίκες να δέχονται τις πρώτες βοήθειες από ιατρική ομάδα.
Bookmark and Share