Το ..."μαξιλαράκι" Σαββίδη καλοβλέπουν στην κυβέρνηση. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Το ..."μαξιλαράκι" Σαββίδη καλοβλέπουν στην κυβέρνηση.

Φύγε εσύ - έλα εσύ..


  • Σχεδόν σίγουρη θεωρείται η ανάκληση της τηλεοπτικής άδειας από τον κ.Καλογρίτσα μετά τις αποκαλύψεις για τα περίφημα βοσκοτόπια.


Σε απίστευτη φαρσοκωμωδία φαίνεται να εξελίσσεται ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες.Ο έλεγχος "πόθεν έσχες" υποτίθεται πως πραγματοποιήθηκε αλλά οι λεπτομέρειες που...έρχονται στη δημοσιότητα καταδεικνύουν πως έγινε απλώς για επικοινωνιακούς λόγους καθώς οι αποφάσεις δείχνουν να ήταν προειλημμένες και η διαδικασία ολοκληρώθηκε από Επιτροπή ...η οποία δεν είχε καν οικονομολόγο(!) διατυπώνοντας κρίση με βάση την απλή αξιολόγηση της Grant Thornton.
Το επόμενο επεισόδιο στο κωμικό σήριαλ θα παιχθεί το ερχόμενο Σάββατο όταν όλοι οι "υπερθεματιστές" θα κληθούν να καταβάλουν την α' δόση του τιμήματος για την κάθε άδεια.Ο κ.Καλογρίτσας θα απορριφθεί καθώς δεν προκύπτει από πουθενά ότι διαθέτει το ποσό ενώ τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών από Alpha και Star -περί των ...βοσκοτόπων του συγκεκριμένου επιχειρηματία- δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια ελιγμών, βάζοντας επί της ουσίας ταφόπλακα στα πρώτα σχέδια για δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού που θα στήριζε το κυβερνών κόμμα.
Συγκεκριμένα, στην περίπτωση του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα υπάρχει ένας αγρός (βοσκοτόπι) στην Ιθάκη, ο οποίος αποτιμήθηκε σε 100 εκατ. ευρώ (2011), έχει παραχωρηθεί από τρίτο πρόσωπο στον επιχειρηματία και θα χρησιμοποιηθεί για τη χορήγηση δανείου και θα βάλει τρία ακίνητα για να πάρει την άδεια!

Στην κυβέρνηση όμως σχεδιάζουν ήδη την επόμενη μέρα ψάχνοντας τον τρόπο με το οποίο θα βγει στον αέρα τηλεοπτικός σταθμός που θα στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ όπως συμβαίνει με το "Στο Κόκκινο" από τις ραδιοφωνικές συχνότητες και την "Αυγή" στο χώρο των εφημερίδων.
Και δεν φαίνεται να δυσκολευθούν ιδιαίτερα καθώς ο πρώτος επιλαχών "υπερθεματιστής" είναι ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τo Mαξίμου,έχει αποδεδειγμένα μεγάλη οικονομική επιφάνεια ενώ διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Δ.Κοντομηνά,ιδιοκτήτη του Alpha.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ενημερωθεί "αρμοδίως" ο ελληνοπόντιος επιχειρηματίας για τις εξελίξεις που αναμένονται και ήδη σχεδιάζει προσεχτικά τα επόμενα -τηλεοπτικά- βήματά του.Στο παρασκήνιο πάντως υπάρχουν και οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για ενόχληση του αμερικανικού παράγοντα σε μια τέτοια περίπτωση λόγω της ιδιαίτερης σχέσης του Ιβάν Σαββίδη με την Ρωσία του Βλ.Πούτιν.

*Όπως και να'χει ...δεν θα πλήξουμε
Bookmark and Share