Βίντεο σοκ: Λιοντάρι κατασπαράζει θηριοδαμαστή την ώρα της παράστασης - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Βίντεο σοκ: Λιοντάρι κατασπαράζει θηριοδαμαστή την ώρα της παράστασης

http://greece-salonika.blogspot.com/2016/12/blog-post_22.html
  • Τραγικό τέλος είχε ο 35χρονος θηριοδαμαστής Islam Shaheen όταν τον κατασπάραξε το ίδιο το λιοντάρι, κατά τη διάρκεια παράστασης σε τσίρκο στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Όπως φαίνεται και...στο βίντεο, ο θηριοδαμαστής δίνει διάφορα παραγγέλματα στα λιοντάρια όταν κάποια στιγμή ένα από αυτά κυριολεκτικά χυμάει πάνω του και αρχίζει να τον δαγκώνει.

Οι υπόλοιποι θηριοδαμαστές που ήταν εκεί έσπευσαν να βοηθήσουν τον 35χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο μετά υπέκυψε στα τραύματά του.

Το τραγικό αυτό σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια ενηλίκων και παιδιών που παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα την παράσταση.

Ο Islam Shaheen εργαζόταν εδώ και 10 χρόνια ως θηριοδαμαστής σύμφωνα με τον αδελφό του.

Πάντως, ο Seif Ali ένας φίλος του θύματος δήλωσε πως το περιστατικό συνέβη επειδή το λιοντάρι ήταν πεινασμένο, ενώ άλλοι εικάζουν ότι συνέβη επειδή το λιοντάρι τρόμαξε από τη δυνατή μουσική.

Ο εκπρόσωπος του τσίρκου πάντως αρνήθηκε τους ισχυρισμούς αυτούς, δηλώνοντας αντ 'αυτού ότι η επίθεση συνέβη επειδή το λιοντάρι είναι σε περίοδο ζευγαρώματος και συμπεριφέρεται ποικιλοτρόπως.
Bookmark and Share