Εντελώς απροετοίμαστος χωρίς αλατιέρες και υδροφόρα οχήματα ο δήμος Θεσσαλονίκης - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Εντελώς απροετοίμαστος χωρίς αλατιέρες και υδροφόρα οχήματα ο δήμος Θεσσαλονίκης

  • Μάχη δίνουν οι υπάλληλοι του δήμου Θεσσαλονίκης να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους της πόλης, καθώς οι έντονες χιονοπτώσεις έχουν καταστήσει την κυκλοφορία δύσκολη ενώ η διοίκηση του Δήμου φαίνεται να έχει ολιγωρήσει παρά τις προειδοποιήσεις των μετεορολόγων.
  •   Η ...βλακώδης δικαιολογία της ημέρας: "Δε φταίμε εμείς,πάγωσε το αλάτι!"

Ο δήμος.. έχει μείνει χωρίς τις έξι αλατιέρες και τα 15 υδροφόρα οχήματα που διαθέτει, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να ρίχνουν με φορτηγά και φτυάρια το αλάτι στις κεντρικές οδικές αρτηρίες, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης και υπεύθυνο για τον τομέα πολιτικής προστασίας, Θωμά Ψαρρά.

Η βλακεία της ημέρας: Δε φταίμε εμείς ...πάγωσε το αλάτι!


Όπως δήλωσε ο κ.Ψαρράς στο ΑΠΕ – ΜΠΕ προσπαθώντας προφανώς να δικαιολογήσει την ολιγωρία της διοίκησης του δήμου «το αλάτι που βάλαμε σε έξι ολοκαίνουριες αλατιέρες 'πάγωσε' λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, ενώ πάγωσε και το θαλασσινό νερό με το οποίο γεμίσαμε δεκαπέντε υδροφόρες».

Το περίεργο βέβαια είναι πως δεν "πάγωσε το αλάτι" σε Φλώρινα,Νευροκόπι,Καστοριά κτλ με θερμοκρασίες -19C αλλά "πάγωσε" στη Θεσσαλονίκη με -5C.. Τι να πει κανείς..

Σύμφωνα με τον ίδιο πάντως, έχουν ήδη μοιραστεί 7.000 σακιά με αλάτι σε νοσοκομεία και σχολεία, ενώ σε 50 σημεία στην πόλη -μεταξύ των οποίων Άνω Πόλη, Τριανδρία, 40 Εκκλησιές και Άνω Τούμπα- βρίσκονται ήδη σάκοι με αλάτι προκειμένου να τους χρησιμοποιούν οι..μόνοι τους οι δημότες!

*Αυτό θα πει "πολιτική προστασία"
Bookmark and Share