Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 25χρονου για τα χθεσινά επεισόδια στο Ωραιόκαστρο - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 25χρονου για τα χθεσινά επεισόδια στο Ωραιόκαστρο


  • Ο νεαρός,συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και κρατείται αν και είναι ο ίδιος που δέχθηκε επίθεση με καδρόνια από αντεξουσιαστές και τραυματίστηκε στο κεφάλι με συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο...

Στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης κρατείται 25χρονος που... φέρεται ως εκ των "πρωταγωνιστών" της επεισοδιακής διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε χθες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου με αφορμή την εκεί φοίτηση προσφυγόπουλων.

Ο νεαρός, που φέρεται ότι συμμετείχε στα επεισόδια ως μέλος της αυτοαποκαλούμενης "Πατριωτική Ένωση Ωραιοκάστρου", συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ είναι ο ίδιος που, περνώντας τον αστυνομικό κλοιό έφτασε στο προαύλιο του σχολείου, όπου δέχθηκε επίθεση με μπουκάλια από αντεξουσιαστές, με συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι για τα επεισόδια του Ωραιοκάστρου υπήρξε νωρίτερα εισαγγελική παρέμβαση, καθώς ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας ζήτησε να συλληφθούν με την αυτόφωρη διαδικασία όσοι συμμετείχαν σε αυτεπάγγελτα διωκόμενες πράξεις με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου, ενώ παρήγγειλε -επίσης- επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα αδικήματα της παράνομης βίας και των σωματικών βλαβών, ζητώντας να εντοπιστούν οι δράστες.
Bookmark and Share