Θεσσαλονίκη: 7 συλλήψεις μετά τα χθεσινά επεισόδια στον τελικό κυπέλλου μπάσκετ - GREECE-SALONIKA.blogspot

Newsroom

Post Top Ad

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Θεσσαλονίκη: 7 συλλήψεις μετά τα χθεσινά επεισόδια στον τελικό κυπέλλου μπάσκετ

  • Σε επτά συλλήψεις οπαδών του Παναθηναϊκού προχώρησε η αστυνομία, στο περιθώριο του 42ου τελικού του κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκου.


Τέσσερις από τους οπαδούς συνελήφθησαν για...κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ένας για κατοχή πυρσού, ένας για σωματική βλάβη σε βάρος οδηγού λεωφορείου που μετέφερε οπαδούς στο γήπεδο και ένας για ρίψη φωτοβολίδας με συσκευή εκτόξευσης φωτοβολίδων τύπου στυλό.

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση:

Η αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τα επεισοδία στον τελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ, αφήνοντας έντονες αιχμές κατά της κυβέρνησης, και αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως «η ανεπάρκεια της Κυβέρνησής επιβεβαιώνεται καθημερινά και στον αθλητισμό».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της κ. Καραμανλή:

«Η γιορτή του τελικού του Κυπέλλου Μπάσκετ αμαυρώθηκε από απαράδεκτα επεισόδια, που απέδειξαν ότι έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε στο ζήτημα της καταπολέμησης της βίας.

Μόλις προχθές ο πρωθυπουργός στη Βουλή δήλωνε υπερήφανος για τα κατορθώματα της Κυβέρνησής του στην πάταξη της γηπεδικής βίας.

Δυστυχώς, γι' αυτόν η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και τον διέψευσε άμεσα.

Οι χθεσινές εικόνες ντροπής δεν είναι οι μόνες που γκρεμίζουν το μύθο του success story της Κυβέρνησης στην αθλητική βία.

Θυμίζουμε στον πρωθυπουργό ενδεικτικά τον τελικό του μπάσκετ γυναικών στη Λευκάδα, το χάντμπολ γυναικών στη Θεσσαλονίκη, τους αγώνες βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σοβαρά επεισόδια που αναζητούν υπεύθυνους.

Δεν γνωρίζουμε αν ο πρωθυπουργός είπε ξανά συνειδητά ψέματα ή τρέφει ξανά αυταπάτες.

Το σίγουρο είναι ότι η ανεπάρκεια της Κυβέρνησής του επιβεβαιώνεται καθημερινά και στον αθλητισμό».