Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη από οπαδούς της Σάλκε. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη από οπαδούς της Σάλκε.

  • Επεισόδια προκάλεσαν οπαδοί της Σάλκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.



Συγκεκριμένα... ένταση και υλικές ζημιές, σε καφετέρια που βρίσκεται κοντά στον Λευκό Πύργο. Μάλιστα, στον τόπο του συμβάντος, συμπτωματικά, ήταν και ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Θαντ ΜακΦάντεν. Το περιστατικό προκάλεσαν μέλη των Ultras της Σάλκε που κατευθύνονταν στο σημείο όπου συγκεντρώνονται αυτή τη στιγμή οι φίλαθλοι του γερμανικού συλλόγου. Ώστε, στη συνέχεια ν' αναχωρήσουν οργανωμένα και με λεωφορεία για το γήπεδο της Τούμπας.

Η κατάσταση δεν χειροτέρεψε, λόγω της άμεσης παρέμβασης από αστυνομικές δυνάμεις. Οι οποίες, επενέβησαν άμεσα και περιόρισαν τις συνέπειες στις υλικές ζημιές.

Επίσης, το μεσημέρι, άνδρας που βρισκόταν με παρέα οπαδών της Σάλκε στην πλατεία Αριστοτέλους, προσήχθη - στο αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας - για εξακρίβωση στοιχείων. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε προκλητική συμπεριφορά. Κι όταν έφτασαν επί τόπου αστυνομικοί για να τον ελέγξουν τούς δήλωσε ότι δεν έχει κάποιο έγγραφο μαζί του. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου έγινε εξακρίβωση στοιχείων και αφέθηκε ελεύθερος. Όπως ανακοινώθηκε, επρόκειτο για νεαρό υπήκοο της πΓΔΜ.

Bookmark and Share