Πως βρίσκει το κουράγιο και μιλάει στα κανάλια; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Πως βρίσκει το κουράγιο και μιλάει στα κανάλια;Αναρωτιέται κανείς που βρίσκει το κουράγιο ο τραγικός πατέρας και μιλάει στα κανάλια και στις εφημερίδες. 
Είναι ίσως η ανάγκη του για επικοινωνία... 
Τι άλλο να πεις..


Πάντως από τα...  πολλά συγκλονιστικά που λέει το πιο ανατριχιαστικό είναι ίσως ότι το 3χρονο αγοράκι του ήταν ανήσυχο και γι΄αυτό δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο η άτυχη γυναίκα και το παιδάκι.

Δείτε τι δήλωσε στο Πρώτο Θέμα και στην Λαμπίρη o Υπάτιος Πατμάνογλου που είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται:

«Περνάω πολύ δύσκολα. Σταμάτησα στο πάρκινγκ για να πάω να κάνω την ανάγκη μου και μόλις μπήκα στην τουαλέτα, ξαφνικά πήρε φωτιά όλο το κτίριο. Δεν είχε φως και έβλεπα μόνο φλόγες και καπνούς» λέει χαρακτηριστικά για τη στιγμή της σύγκρουσης.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε; «Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σωθώ, να πέσω κάτω, να βάλω την μπλούζα μου στο πρόσωπό μου μπροστά για να μην εισπνέω καπνό και να βγω έξω όσο πιο γρήγορα γίνεται για να σωθώ, νομίζοντας ότι έξω είναι μια χαρά τα πράγματα».Και συνεχίζει τη συγκλονιστική περιγραφή:

«Πίστευα ότι μόνο στο κτίριο έγινε αυτό και όχι στους ανθρώπους έξω. Και μόλις βγήκα έξω βλέπω το αυτοκίνητό μου κομμένο στα δυο και προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε και δεν μπορώ.
Δεν φαινόταν ότι άλλο αυτοκίνητο είχε τρακάρει το δικό μου.
Βλέπω την οικογένειά μου να καίγεται. Δεν το πίστευα.
Έλεγα θα τρελαθώ, δεν ήξερα πώς έγινε η ανατίναξη.
Όπως κάνω το γύρο βλέπω την Πόρσε και ενα νεκρό οδηγό. Δεν είχα καταλάβει ότι αυτός είχε πέσει πάνω στο δικό μου αυτοκίνητο. Έβλεπα νεκρούς παντού. Παίρνω τηλέφωνο τον αδερφό μου και του είπα να έρθει να με πάρει.
Ήρθε το ΕΚΑΒ και μου είπαν οι άνθρωποι “ψυχραιμία”.
Πού να τη βρω την ψυχραιμία, ούτε στο χειρότερο εχθρό αυτό να βλέπεις τη γυναίκα σου και το παιδί σου καμένο. Έγιναν όλα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Το παιδί μου δεν κοιμόταν, η Αποστολία ήταν μέσα στο αμάξι με το παιδί, δεν κατέβηκαν γιατί το παιδί ήταν ανήσυχο».

Ο τραγικός πατέρας δείχνει πάντως μεγαλείο ψυχής καθώς δείχνει στο μυαλό του να έχει και την οικογένεια των θυμάτων της Πόρσε:

«Σίγουρα η γυναίκα μου θα τα είδε όλα, θα είδε το αμάξι της να έρχεται πάνω της αλλά για να μην προλάβει να κάνει τίποτα θα έφυγαν ακαριαία.
Τους φίλησα και τους αποχαιρέτησα. Είδα τα πάντα. Δεν έζησε κανείς.
Μόνο τα κλειδιά μου και το κινητό μου έχω, τίποτα άλλο. Μόνο το κινητό μου πετάχτηκε από μέσα.
Θέλω να δώσω συλλυπητήρια και στις άλλες οικογένειες.
Τα παιδιά αυτά δεν ήθελαν ούτε να σκοτωθούν, ούτε να σκοτώσουν την οικογένειά μου. Συλλυπητήρια και σε αυτή τη μάνα που κάηκε το παιδί της».

Πηγή Kourdistoportocali.gr
Bookmark and Share