Τί καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - GREECE-SALONIKA.blogspot

Newsroom

Post Top Ad

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Τί καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

  • Οι εκδρομείς του τριημέρου θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή, αφού σε πολλές περιοχές της χώρας οι καταιγίδες ίσως είναι έντονες.

Ειδικότερα... το Σάββατο (25/02) προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια που βαθμιαία θα επεκταθούν στις υπόλοιπες περιοχές.

Μάλιστα θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια.

Οι άνεμοι απο νότιες διευθύνσεις 5 με 6 τοπικά στα πελάγη 7 και πιθανόν 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή (26/02) θα σχηματιστούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Βαθμιαία τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικό Αιγαίο.

Οι άνεμοι απο νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία και απο τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Την Καθαρά Δευτέρα (27/02) προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω μικρή πτώση στα ανατολικά.

*Για αναλυτικές κατά τόπους προγνώσεις ,επιλέξτε την περιοχή που σας ενδιαφέρει στον διαδραστικό χάρτη καιρικών προβλέψεων του Greece Salonika που παρέχεται σε συνεργασία με το εξιδεικευμένο Weather.Gr