Τεράστια κλοπή σε εργοστάσιο των Jaguar-Land Rover - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Τεράστια κλοπή σε εργοστάσιο των Jaguar-Land Rover


  • Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου άγνωστοι κατάφεραν να κλέψουν κινητήρες αξίας 3,5 εκατ. ευρώ από εργοστάσιο παραγωγής αυτοκινήτων των εταιρειών Jaguar-Land Rover!


Πιο αναλυτικά, με τη χρήση ενός κλεμμένου φορτηγού και πλαστών πιστοποιητικών κατάφεραν να περάσουν όλα τα μέτρα ασφαλείας, να φτάσουν στην καρδιά του εργοστασίου και να πάρουν μεγάλο αριθμό...μηχανικών συνόλων. Μάλιστα, το κόλπο ήταν τόσο καλά στημένο που κατάφεραν να κάνουν δύο φορές το συγκεκριμένο εγχείρημα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Δηλαδή αφού ξεφόρτωσαν την πρώτη παρτίδα επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος και το έκαναν ξανά.

Οι «πρωταγωνιστές» της κινηματογραφικής ληστείας αναζητούνται από τις αρχές, παρόλο που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν καλά μεταμφιεσμένοι. Σημειώνουμε πως η κλοπή έγινε στο εργοστάσιο της βρετανικής φίρμας στο Solihull, όπου γίνεται η συναρμολόγηση των Range Rover, Land Rover Sport, Jaguar F-Pace & Jaguar XE.
Το συγκεκριμένο βρίσκεται πολύ κοντά στη μονάδα παραγωγής της Red Bull Racing, όπου δύο χρόνια πριν είχε συμβεί ανάλογο περιστατικό.

Bookmark and Share