Προσπάθησαν να πουλήσουν το νεογέννητο μωρό για 40.000 ευρώ - GREECE-SALONIKA.blogspot

Newsroom

Post Top Ad

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Προσπάθησαν να πουλήσουν το νεογέννητο μωρό για 40.000 ευρώ

...σε καφέ έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Για αγοραπωλησία βρέφους συνελήφθησαν το μεσημέρι..της Τρίτης τρεις αλλοδαποί, βουλγαρικής υπηκοότητας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Το βρέφος, ένα υγιέστατο αγοράκι μόλις 4 ημερών, αποτέλεσε αντικείμενο αγοραπωλησίας προς 40.000 ευρώ, από τον 52χρονο παππού του. Οι ενδιαφερόμενοι ήταν... αστυνομικοί με το ραντεβού-παγίδα να δίνεται σε καφέ έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας eleftheria, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας -έπειτα από πολύμηνη παρακολούθηση- προχώρησε στη σύλληψη της 21χρονης μητέρας, που γέννησε το παιδί της το περασμένο Σάββατο στη Μαιευτική - Γυναικολογική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, αλλά και των δυο γονέων της, του 52χρονου πατέρα και της 52χρονης μητέρας της, των δυο παππούδων δηλαδή του νεογέννητου.

Η αστυνομική επιχείρηση στήθηκε έπειτα από πολυήμερα... παζάρια του 52χρονου, που αφορούσαν στην… προκαταβολή για το κλείσιμο της συμφωνίας. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγούνται ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών, προκειμένου να απολογηθούν.