Υπόθεση Γιακουμάκη: Φωτογραφίες "δείχνουν" φόνο; - GREECE-SALONIKA.blogspot

Newsroom

Post Top Ad

Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Υπόθεση Γιακουμάκη: Φωτογραφίες "δείχνουν" φόνο;

  • Στα χέρια του εισαγγελέα εφετών βρίσκονται καταθέσεις και φωτογραφίες με το άψυχο σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη τη μέρα που βρέθηκε νεκρός, με τραύματα στο κεφάλι και στο χέρι που παραπέμπουν σε δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες...της εφημερίδας Star Press, στα χέρια του εισαγγελέα, βρίσκεται και μια αναφορά ιδιωτικού αστυνομικού ο οποίος όπως ισχυρίζεται δέχτηκε εντολή από συγγενή της οικογένειας για να ψάξει την υπόθεση.

Ο Κ. Σπύρου υποστηρίζει ότι διαθέτει φωτογραφίες με το άψυχο σώμα του νεαρού, σε καλή κατάσταση σε αντίθεση με το κεφάλι του αλλά και το δεξί χέρι.

Ο κ. Σπύρου τονίζει: "Από τις φωτογραφίες και την έρευνα προκύπτει πως ο Βαγγέλης είχε κακώσεις προθανάτιες. Και δεν το λέω εγώ. Το λένε επιστήμονες που γνωρίζουν. Τα αναφέρω όλα αναλυτικά στον Εισαγγελέα και περιμένω να δώ πώς θα δικαιολογήσουν τις εικόνες".

Όταν ρωτήθηκε αν οι εικόνες αυτές είναι μέρος της δικογραφίας απάντησε: "Δεν το γνωρίζω. Και ειλικρινά απορώ πώς μέχρι σήμερα δεν έχει καθαρίσει αυτή η ιστορία και οι ένοχοι οι δολοφόνοι να καθίσουν στο σκαμνί".