Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για τη χθεσινή έκρηξη - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για τη χθεσινή έκρηξη

  • Άνοιξε η οδός Πανεπιστημίου.

Στοιχεία και μαρτυρίες για την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε χθες στις 22:38 στην είσοδο του κτηρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της τράπεζας Eurobank, στην οδό Σανταρόζα,στην Αθήνα, συλλέγει η... Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, προκειμένου να ρίξει «φως» στην ταυτότητα των δραστών.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρχει ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη, ενώ στις έρευνες εκτιμάται ότι θα βοηθήσει το οπτικό υλικό που συγκεντρώνεται από κάμερες της περιοχής.
Υπενθυμίζεται πως για την έκρηξη υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα και η περιοχή αποκλείστηκε έγκαιρα, οπότε δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν μέσα σε τσάντα την οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, άφησαν έξω από το κτήριο της τράπεζας δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα. Η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και είχε αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια σε πολλά κτήρια της περιοχής.
Η οδός Πανεπιστημίου, που περέμενε κλειστή καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας λόγω της έκρηξης, άνοιξε λίγα λεπτά πριν από τις 8 το πρωί, ενώ παραμένει φυλασσόμενη από αστυνομικές δυνάμεις η οδός Σανταρόζα.
Bookmark and Share