Τα... video games οδήγησαν στα ίχνη της μαφίας των χρηματοκιβωτίων! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Τα... video games οδήγησαν στα ίχνη της μαφίας των χρηματοκιβωτίων!


  • Πως έφτασε στην πόρτα τους η ΕΛ.ΑΣ.


Κατά τη διάρκεια των ερευνών που έκαναν, οι αστυνομικοί είχαν διαπιστώσει την αδυναμία τριών μελών της σε μια συγκεκριμένη...  κονσόλα ιαπωνικής εταιρίας, μέσω της οποίας συνδέονταν online με άλλους χρήστες παγκοσμίως για να παίζουν το αγαπημένο παιχνίδι τους!

Μετά την άρση απορρήτου διαδικτυακών συνδέσεων, οι αστυνομικοί εντόπισαν την IP της συσκευής και έφτασαν από τα ψηφιακά ίχνη της στους τόπους διαμονής των κακοποιών, τους οποίους άρχισαν να παρακολουθούν διακριτικά έως τη σύλληψή τους!

Στο μεταξύ, οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής θέλησαν να... επανορθώσουν επειδή χάλασαν το γλέντι του αρραβώνα ενός εκ των ηγετικών στελεχών της σπείρας και του πρότειναν να ολοκληρώσει την τελετή με την αγαπημένη του στο εκκλησάκι του Αγίου Αρτεμίου, στον ημιώροφο του μεγάρου της ΓΑΔΑ! Η κοπέλα που θα αρραβωνιαζόταν τον κρατούμενο κακοποιό δέχθηκε να γίνει εκεί ο αρραβώνας, δείχνοντας ότι οι χειροπέδες που φορούσε ο άνθρωπός της δεν θα στέκονταν εμπόδιο στην αγάπη της! Ο ίδιος, όμως, αρνήθηκε, μη θέλοντας να συνδέσει την πιο σημαντική στιγμή της ζωής του με την κράτησή του στην Ασφάλεια.

Η «Espresso» φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας όσα κατέγραψαν οι κάμερες από τις επιχειρήσεις της Αττικής, όπου είχαν εισβάλει τα μέλη της μεγάλης σπείρας. Δύο βίντεο από τα διόδια της Αττικής Οδού είναι αποκαλυπτικά για την αγριότητα των κακοποιών, οι οποίοι φαίνεται ότι εισβάλουν στο κουβούκλιο με πλήρως καλυμμένα πρόσωπα και χέρια, ενώ την ίδια στιγμή η υπάλληλος προσπαθεί να διαφύγει έντρομη.

Γίνονται καπνός

Στη συνέχεια, φορτώνουν ανενόχλητοι το χρηματοκιβώτιο, αδιαφορώντας για τις κάμερες που τους καταγράφουν, και γίνονται καπνός. Τα υπόλοιπα οπτικά υλικά προέρχονται από επιχειρήσεις και βιομηχανίες στα Μεσόγεια, από τις οποίες οι κακοποιοί είχαν σηκώσει τα χρηματοκιβώτια. Πρόκειται για τη φαρμακοβιομηχανία FAMAR, την εταιρία διακίνησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Pro Electro και την Ολυμπιακή Ζυθοποιία. Σε όλα τα βίντεο οι δράστες διακρίνονται να σέρνουν τα χρηματοκιβώτια, άλλοτε με τα χέρια και άλλοτε με τη βοήθεια υλικών που εντόπισαν μέσα στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων που είχαν διαρρήξει.
Bookmark and Share