Άλλος ένας αγώνας βίας στο ελληνικό πρωτάθλημα (videos) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Άλλος ένας αγώνας βίας στο ελληνικό πρωτάθλημα (videos)

http://greece-salonika.blogspot.com/2017/05/videos.html
  • Σε αρένα μετατράπηκε η Λεωφόρος στον αγώνα Παναθηναικού-ΠΑΟΚ που ολοκληρώθηκε πριν λίγο.
  • Μετά το πραγματικό ξύλο που έπαιξαν οι παίκτες των δύο ομάδων ο Βλάνταν Ίβιτς έπεσε αίμοφυρτος στο χορτάρι μετά από αντικείμενο που δέχτηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο!
  • Ο αγώνας διεκόπη οριστικά

Δυστυχώς σε ακόμα ένα παιχνίδι του ελληνικού ποδοσφαίρου βλέπουμε εικόνες...ντροπής λίγες μόλις ημέρες μετά τα θλιβερά επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό.

Αυτή τη φορά αμαυρώθηκε το ματς στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με την αρχή του... κακού να γίνεται από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές πριν ο Βλάνταν Ίβιτς δεχτεί αντικείμενο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
>Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Οι παίκτες των δύο ομάδων ξέχασαν ότι είναι ποδοσφαιριστές στο 54ο λεπτό, αποφασίζοντας να δείξουν τις ικανότητές τους στο... μποξ, σε μία φάση στα καρέ του Στιλ.

Έπειτα από μια εκτέλεση κόρνερ, ο Κρέσπο έκανε κίνηση να κλωτσήσει την μπάλα μέσα από τα χέρια του Στιλ, ο οποίος ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Μολέντο, ο οποίος κινήθηκε προς το μέρος του και κατόπιν ο αμυντικός του ΠΑΟΚ «αρπάχτηκε» με τον Μπεργκ, τραβώντας με κεφαλοκλείδωμα τον Σουηδό στο έδαφος.
Κατόπιν ακολούθησε γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έγιναν ένα κουβάρι, με τον Σάκχοφ να ρίχνει κλωτσιές στον πεσμένο Μπεργκ, τον Χουλτ να κινείται εναντίον του παίκτη του ΠΑΟΚ κι εκείνον να επιχειρεί να τον χτυπήσει. Από την οργή δε του Σάκχοφ δεν γλίτωσαν ούτε οι Κουλιμπαλί-Εμποκού, εναντίον των οποίων επίσης κινήθηκε.

Στο νοσοκομείο ο Ίβιτς μετά από κουτάκι μπύρας που δέχτηκε στο κεφάλι

Σαν να μην έφτανε αυτό ένας ανεγκεφαλος οπαδός πέταξε στον Βλάνταν Ίβιτς κουτάκι μπύρας και αυτό τον βρήκε στο κεφάλι, με τον προπονητή του δικεφάλου του Βορρά να πέφτει αιμόφυρτος στο χορτάρι.
Ο Σέρβος προπονητής έφυγε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, με τον αγώνα να διακόπτεται προσωρινά από τον διαιτητή του, Γιώργο Κομίνη.
Bookmark and Share