Ο Πούτιν αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει εγγόνια - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Ο Πούτιν αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει εγγόνια


  • Χρειάστηκαν δύο χρόνια γυρισμάτων στη Μόσχα και στο Σότσι για να εκμαιεύσει ο βραβευμένος Αμερικανός σκηνοθέτης, Όλιβερ Στόουν, απαντήσεις για την προσωπική ζωή και όχι μόνο, του ισχυρού άντρα του Κρεμλίνου

Η προσωπική ζωή του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό, καθώς μετά το διαζύγιό του το ...2014 με την επί 30 χρόνια σύζυγό του, Λουντμίλα, μόνο ανεπιβεβαίωτες φήμες έχουν δει το φως το δημοσιότητας για σχέση του ισχυρού άντρα του Κρεμλίνου με την χρυσή ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, Αλίνα Καμπάεβα.

Παρόλο, που ο Ρώσος πρόεδρος είναι συνήθως φειδωλός στις συνεντεύξεις του σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, ο βραβευμένος Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν κατόρθωσε μετά από γυρίσματα δύο ετών στην προεδρική κατοικία στην Μόσχα, στο Κρεμλίνο και στην εξοχική κατοικία του Πούτιν στο Σότσι, να εξασφαλίσει 12 αποκαλυπτικές συνεντεύξεις του Ρώσου προέδρου που προβάλλονται από 12 μέχρι 15 Ιουνίου από το τηλεοπτικό δίκτυο « Showtime television».

Το ντοκιμαντέρ για την ζωή του Πούτιν έχει τίτλο «The Putin Interviews». Στις συνεντεύξεις του στον Στόουν ο Πούτιν απάντησε σχεδόν για όλα, για την προσάρτηση της Κριμαίας, για τον Έντουαρντ Σνόουντεν, για τον Ντόναλντ Τραμπ, για το πώς είναι να έχει εκλεγεί τρεις φορές πρόεδρος αλλά και για την οικογένειά του ενώ η κάμερα τον ακολουθεί άλλοτε στο γραφείο του και άλλοτε όταν γυμνάζεται ή όταν παίζει χόκεϊ επί πάγου στο Σότσι!

«Έχετε γίνει ακόμα παππούς;», ρώτησε ο Όλιβερ Στόουν τον Ρώσο πρόεδρο και εκείνος του απάντησε καταφατικά. Ο Αμερικανός σκηνοθέτης συνέχισε: «Είστε ένας καλός παππούς; Παίζετε μαζί τους (με τα εγγόνια σας), στον κήπο;». «Πολύ σπάνια, δυστυχώς» ήταν η απάντηση του Ρώσου προέδρου, που χαμογέλασε, αλλά έδειξε ότι είναι κάτι για το οποίο λυπάται.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν αποκάλυψε όμως ποια από τις δύο κόρες του, η Μαρία ή η Εκατερίνα, τον έχει κάνει παππού, ούτε πόσα εγγόνια έχει.

Το Κρεμλίνο εξέδωσε ανακοίνωση για το ντοκιμαντέρ στην οποία τονίζει ότι ανυπομονεί για την προβολή του και για το πώς χειρίστηκε το υλικό που είχε ο Όλιβερ Στόουν και χαρακτηρίζει τον Αμερικανό σκηνοθέτη «ένα χαρισματικό πρόσωπο, που είναι απρόβλεπτο στη δημιουργική δουλειά του».
Bookmark and Share