Η Ρωσία χτύπησε το ISIS με πυραύλους κρουζ στην κεντρική Συρία - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Η Ρωσία χτύπησε το ISIS με πυραύλους κρουζ στην κεντρική Συρία

  • Από τους βομβαρδισμούς φέρεται να καταστράφηκαν κέντρα διοίκησης, αλλά κι αποθήκες οπλισμού στην κεντρική επαρχία Χάμα.


Έξι πυραύλους τύπου κρουζ εναντίον θέσεων του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία εκτόξευσαν ρωσικά πολεμικά πλοία που...επιχειρούν στην ανατολική Μεσόγειο, όπως μεταδίδουν ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα το υπουργείο Άμυνας.

Από τους βομβαρδισμούς φέρεται να καταστράφηκαν κέντρα διοίκησης και αποθήκες οπλισμού κοντά στην πόλη Ακερμπάτ, στην κεντρική επαρχία Χάμα.

Οι τζιχαντιστές αντάρτες που επιβίωσαν των αρχικών πληγμάτων εξοντώθηκαν από επακόλουθες επιδρομές της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας, σύμφωνα πάντα με το υπουργείο Άμυνας στη Μόσχα. Δεν υπάρχει ακριβής απολογισμός.

Οι πύραυλοι κρουζ εκτοξεύτηκαν από τις φρεγάτες «Ναύαρχος Γκριγκόροβιτς» και «Ναύαρχος Έσεν» και το υποβρύχιο «Κρασνοντάρ».

Υπενθυμίζεται πως χθες Πέμπτη η Μόσχα διαμήνυσε ότι πλέον θεωρεί «πολύ πιθανό» να σκότωσε τον αρχηγό του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, σε αεροπορική επιδρομή στη βόρεια Συρία στα τέλη Μαΐου.
Bookmark and Share