Κωνσταντινούπολη: Nεαρή γυναίκα δέχτηκε επίθεση ...επειδή φορούσε σορτσάκι! (video) - GREECE-SALONIKA.blogspot

Newsroom

Post Top Ad

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Κωνσταντινούπολη: Nεαρή γυναίκα δέχτηκε επίθεση ...επειδή φορούσε σορτσάκι! (video)

  • Το… σορτσάκι που φορούσε μια νεαρή γυναίκα στην Κωνσταντινούπολη φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου σε έναν άντρα συνεπιβάτη της σε λεωφορείο, που το έκανε σαφές με έναν απαράδεκτο τρόπο.

Σε βάρος του... εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ο άντρας κατηγορείται για την επίθεση που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 14 Ιουνίου.

Το βίντεο από το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας έχει ξεσηκώσει οργισμένες αντιδράσεις στην Τουρκία. Η φοιτήτρια Melisa Saglam φαίνεται να κάθεται στο λεωφορείο όταν ένας άντρας σηκώνεται για να κατέβει. Όπως προχωρά προς την πόρτα, τη χτυπά στο πρόσωπο.

Πριν από το χτύπημα, ο άντρας -που σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ονομάζεται Ercan Kizilates- φέρεται να τη ρώτησε: «Δεν ντρέπεσαι να ντύνεσαι έτσι στη διάρκεια του Ραμαζανιού;». Η ίδια δεν έμεινε άπραγη απέναντι στην αντίδρασή του και τον κυνήγησε, πριν εκείνος κατέβει από το λεωφορείο.

Η αστυνομία τον εντόπισε και τον συνέλαβε, για να τον αφήσει λίγο αργότερα. Ο ίδιος υποστήριξε πως τον «προκάλεσε» η επιλογή των ρούχων της νεαρής γυναίκας.

«Ακόμη μια γυναίκα δέχτηκε επίθεση στην Τουρκία γιατί φορούσε κοντό σορτσάκι», σχολίασε η οργάνωση FEMEN στη χώρα.