"Αναρχικοί" έσπασαν ανενόχλητοι γραφεία εταιρίας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών (video) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

"Αναρχικοί" έσπασαν ανενόχλητοι γραφεία εταιρίας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών (video)

http://greece-salonika.blogspot.com/2017/06/video_15.html
  • Στόχος αναρχικών έγινε εταιρία που θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα.

Άγνωστα άτομα με καλυμμένα τα ... χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλλαν στα γραφεία και άρχισαν να σπάνε εξοπλισμό της εταιρίας. Στη συνέχεια, πέταξαν φέιγ βολάν που έγραφαν «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».


Σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου γράφουν:


«Σήμερα 15 Ιουνίου η Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου έκανε παρέμβαση στην εταιρεία ***** που βρίσκεται στην Καλλιθέα.
Ο λόγος της παρεμβασής μας αφορούσε την προθυμία 2 εταιριών, της Newsphone και της Cosmoone να κονταροχτυπηθούν για την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με την πρώτη να βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με το Υπουργείο Δικαιοσύνης εδώ και μήνες για τον διαγωνισμό που είναι να γίνει.
Αφού λοιπόν η εταιρεία έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να αναλάβει τον τρόπο με τον οποίο νομίζουν οι τραπεζίτες και το κράτος ότι θα μπορέσουν να παρακαμφθούν οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς από συλλογικότητες στα Ειρηνοδικεία σε όλη την Ελλάδα, θελήσαμε να τους δώσουμε μία πρώτη γεύση για το ενδεχόμενο που επιτύχουν στις αρχές Ιούνη να αναλάβουν την δημιουργία την πλατφόρμας».
Bookmark and Share