Δημόσια κλήρωση για το Μητρώο Συντονιστών του εξωδικαστικού - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Δημόσια κλήρωση για το Μητρώο Συντονιστών του εξωδικαστικού

  • Με δημόσια κλήρωση αύριο 7 Ιουλίου θα επιλεγούν οι αιτούντες για την εγγραφή στο Μητρώο Συντονιστών του εξωδικαστικού μηχανισμού, όπως έγινε γνωστό από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, καθώς οι αιτήσεις έχουν υπερβεί σε αριθμό τις υπό κάλυψη θέσεις.

Στη συνέχεια...την ίδια ημέρα, μεταξύ των μη κληρωθέντων θα διενεργηθεί νέα δημόσια κλήρωση για να καθορισθεί η σειρά των επιλαχόντων, οι οποίοι εγγράφονται στο Μητρώο αμέσως μετά τη διαγραφή από το μητρώο μέλους με έδρα στην ίδια περιφέρεια.
H δημόσια κλήρωση για τις θέσεις των συντονιστών στο σύνολο των περιφερειών (πλην της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου) θα διενεργηθεί στις 7 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, Νίκης 5-7, ΤΚ. 101 80 Αθήνα, 3ος όροφος (αιθ. 305Α και 305Β).
Η κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας της ΕΓΔΙΧ.
Η κλήρωση για την εγγραφή στο μητρώο, μεταξύ όλων εκείνων που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις εγγραφής, θα γίνει με ηλεκτρονικό τρόπο, με χρήση εφαρμογής Η/Υ και διεξάγεται από τον προϊστάμενο τμήματος Νομικής Υποστήριξης της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, παρουσία δύο ακόμη υπαλλήλων.
Για τη διενέργεια της δημόσιας κλήρωσης και τα αποτελέσματα της θα συνταχθεί σχετικό πρακτικό, το οποίο υπογράφεται και από τους τρεις παριστάμενους, κατά τα ανωτέρω, υπαλλήλους. Στην κλήρωση δύνανται να προσκληθούν και να παρευρεθούν θεσμικοί φορείς.
Bookmark and Share