Ζητείται νταντά για… «στοιχειωμένο» σπίτι - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ζητείται νταντά για… «στοιχειωμένο» σπίτι

  • Νταντά που να μην φοβάται τα φαντάσματα αναζητεί μέσω αγγελίας μία οικογένεια στη Σκωτία, η οποία υποστηρίζει πως το σπίτι της είναι… στοιχειωμένο.

Σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph, η οικογένεια προσφέρει ετήσια αποζημίωση περίπου...60.000 ευρώ σε όποιον υποψήφιο ή υποψήφια δεχθεί τη θέση, για να φροντίζει τα δύο της παιδιά -πέντε και επτά ετών-, στην «όμορφη, ευρύχωρη, ιστορική της ιδιοκτησία με την εκπληκτική θέα», όπως σημειώνεται στην αγγελία.
Ωστόσο, οι υποψήφιοι θα έπρεπε να γνωρίζουν πως το σπίτι θεωρείται στοιχειωμένο, καθώς, σύμφωνα με την οικογένεια, οι πέντε προηγούμενες νταντάδες αποχώρησαν κάνοντας λόγο για «υπερφυσικά» φαινόμενα, παράξενους θορύβους, σπασμένα γυαλιά και… κινούμενα έπιπλα.
Οι γονείς των δύο παιδιών διαβεβαιώνουν ότι οι ίδιοι δεν έχουν διαπιστώσει ιδίοις όμμασι κάτι παράξενο εντός του σπιτιού, ωστόσο δηλώνουν διατεθειμένοι να προσφέρουν αρκετά χρήματα, προκειμένου να βρουν το κατάλληλο πρόσωπο.
Σύμφωνα με την περιγραφή της αγγελίας, η οποία δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο Childcare.co.uk, το άτομο το οποίο θα επιλεγεί θα πρέπει να προετοιμάζει τα παιδιά για το σχολείο, να τα βοηθάει στο διάβασμα, να τα βάζει για ύπνο, αλλά και να μένει μαζί τους, καθώς οι γονείς χρειάζεται να πραγματοποιούν επαγγελματικά ταξίδια τακτικά, λείποντας τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας.
Bookmark and Share