Βούλγαρος πολίτης έκανε δωρεά στο Νοσοκομείο Ξάνθης επειδή του έσωσαν τη ζωή - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Βούλγαρος πολίτης έκανε δωρεά στο Νοσοκομείο Ξάνθης επειδή του έσωσαν τη ζωή


  • Με μια σημαντική δωρεά 27χρονος Βούλγαρος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείο της Ξάνθης, που του έσωσαν την ζωή.

Ο νεαρός Βούλγαρος, ο οποίος έκανε διακοπές μαζί με την... παρέα του στην Ελλάδα, έχασε τις αισθήσεις του και κινδύνευσε να πνιγεί, ενώ κολυμπούσε στην παραλία των Αβδήρων της Ξάνθης, το περασμένο Σάββατο.
Ανασύρθηκε σε κωματώδη κατάσταση και διακομίστηκε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Ξάνθης, όπου μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών της Μονάδας, ανένηψε πλήρως.

Ο 27χρονος δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του στους γιατρούς που έσωσαν την ζωή του, δώρισε στο νοσοκομείο της Ξάνθης σημαντική ποσότητα κλινοσκεπασμάτων για τις ανάγκες του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Συγκεκριμένα πρόσφερε 150 καλοκαιρινά σεντόνια, 150 χειμερινά σεντόνια, 150 πετσέτες μεγάλου μεγέθους, 150 πετσέτες μικρού μεγέθους, 150 μαξιλαροθήκες και 150 μαξιλάρια. Τα κλινοσκεπάσματα θα διανεμηθούν στις κλινικές του νοσοκομείου.

Η διοίκηση του νοσοκομείου της Ξάνθης αποδέχτηκε την δωρεά και αποφάσισε να αποστείλει ευχαριστήρια επιστολή προς τον δωρητή.


Πηγή: kavalawebnews.gr

Bookmark and Share