Όλα τα ενδεχόμενα που εξετάζει η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού και η ...περίεργη αποκάλυψη του πατέρα. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Όλα τα ενδεχόμενα που εξετάζει η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού και η ...περίεργη αποκάλυψη του πατέρα.


Ανοιχτά είναι ακόμα για τους αστυνομικούς όλα τα ενδεχόμενα για τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπελη, η οποία έπεσε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Πατήσια, με 14 μαχαιριές.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., η αγριότητα που έγινε το έγκλημα (καθώς ο ιατροδικαστής εντόπισε τέσσερα βαθιά τραύματα από το μαχαίρι) δείχνουν ότι ο δράστης είχε ιδιαίτερο μένος για το θύμα.

Ωστόσο, το γεγονός ότι το θύμα βρέθηκε χωρίς την τσάντα της και τα προσωπικά της αντικείμενα, «αναγκάζει» τους αστυνομικούς να μην μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο της ληστείας.

Αυτό που φαίνεται να έχει μηδαμινές πιθανότητες είναι να συνδέεται η δολοφονική επίθεση εναντίον της άτυχης κοπέλας με κάποια υπόθεση που πιθανόν να ερευνούσε στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά, όπου εργαζόταν στο τμήμα Ελέγχου. Αυτή την εκδοχή είχε υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή ο πατέρας της Δώρας, ο οποίος ζητούσε να δημοσιοποιηθεί το υλικό που ερευνούσε αυτή την περίοδο η 32χρονη εφοριακός.

«Περνούσα τυχαία. Μπορεί να με δείχνουν και οι κάμερες…»

Εν τω μεταξύ ο πατέρας του θύματος προχώρησε σε μια αρκετά περίεργη αποκάλυψη,καθώς χρειάστηκαν τρία 24ωρα για να δηλώσει  ότι την ώρα της δολοφονίας της κόρης του, εκείνος περνούσε τυχαία έξω από τον τόπο του εγκλήματος, στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, το απόγευμα της δολοφονίας, περνούσε τυχαία έξω από το νεκροταφείο με το ταξί του και μάλιστα επιβιβάστηκε στο όχημά του ένας άντρας, ηλικίας περίπου 30 με 35 ετών, ως πελάτης.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας δήλωσε στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής:
 «Εγώ, εκείνη την ώρα ανέβαινα την Κηφισίας με κούρσα και κατέβηκα μετά. Η τύχη μου η ''μαύρη'' με έβαλε να περάσω τυχαία έξω από το Νεκροταφείο και να πάρω, μάλιστα, έξω από το Β' Νεκροταφείο πελάτη. Εγώ δούλευα ταξί και είχα μια Κύπρια. Την πήρα από το Κολωνάκι και την ανέβασα στο Μαρούσι. Φεύγω, αλλά, επειδή είχε κίνηση η Κηφισίας, φεύγω από Ολυμπιακό Στάδιο, Σπύρου Λούη και κατεβαίνω στον Περισσό. Εκεί, κατέβηκα και έξω από το νεκροταφείο, πήρα έναν άντρα από την πόρτα του νεκροταφείου, περίπου 30 με 35 ετών, και τον πήγα στο Λόφο Σκουζέ, την ώρα που δεν γνώριζα ότι έψαχναν τους δολοφόνους του παιδιού μου. Μπορούν να με δουν και από τις κάμερες. Εγώ ήμουν εκεί, γύρω στις 18:30, σίγουρα, όταν είχαν κλείσει οι γραμμές του τρένου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share