Γνωστά καταστήματα στο κέντρο της πόλης πουλούσαν μαϊμού προϊόντα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Γνωστά καταστήματα στο κέντρο της πόλης πουλούσαν μαϊμού προϊόντα

«Λαυράκι» έβγαλαν σε οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργο εντοπίζοντας δύο καταστήματα στην οδό Εγνατία που πουλούσαν «μαϊμού» προϊόντα ως γνήσια και μάλιστα πολύ γνωστής εταιρείας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν, δύο άτομα η 48χρονη ιδιοκτήτρια των δύο καταστημάτων και ένας 56χρονος υπεύθυνος του ενός καταστήματος σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις Νομοθεσίας «Περί σημάτων, Νομοθεσίας περί «Αθέμιτου ανταγωνισμού», παραβάσεις που αφορούν στους «Κανόνες διακίνησης και αγοράς προϊόντων και διακίνησης αγαθών» και «Πλαστογραφίας».

Προηγήθηκε καταγγελία νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας και χθες το πρωί, πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές έρευνες, κατά τις οποίες στα δύο καταστήματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 79 τσάντες, 28 πορτοφόλια, 11 φουλάρια, έξι ζώνες και άλλα προϊόντα. τα οποία στο σύνολό τους έφεραν τον τίτλο της εταιρείας που εκπροσωπεί ο καταγγέλλων και αποτελούσαν προϊόντα απομίμησης.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share