Παπακώστα: Καταθέτω αγωγή κατά του Κ. Μητσοτάκη ως ενορχηστρωτή της στοχοποίησής μου - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Παπακώστα: Καταθέτω αγωγή κατά του Κ. Μητσοτάκη ως ενορχηστρωτή της στοχοποίησής μου

Για απειλές με ονοματεπώνυμο από οργανώσεις της ΝΔ μίλησε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη. Σήμερα ή αύριο καταθέτει αγωγή σε βάρος του προέδρου της ΝΔ, τον οποίο χαρακτήρισε όμηρο της ακροδεξιάς ηγετικής ομάδας.

Αγωγή κατά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, θα καταθέσει σήμερα ή αύριο η υφυπουργός Προστασίας του Πολιτη, Κατερίνα Παπακώστα καταγγέλλοντας στοχοποίησή της. Μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως θα διεκδικήσει συμβολικά ένα ευρώ για να προστατεύσει την προσωπικότητά της από την αθέμιτη στοχοποίηση που δέχεται και από την προσπάθεια για την πολιτική της εξόντωση.

«Αισθάνθηκα βαθύτατα προσβεβλημένη όταν σε καιρό ειρήνης κλήθηκα να αντιμετωπίσω ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη απειλές σε βάρος βουλευτών και τι ανακάλυψα; Ήμουν στοχοποιημένη μακράν πρώτη», τόνισε η κ. Παπακώστα.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι η στοχοποίηση γινόταν από «οργανώσεις της ΝΔ με ονοματεπώνυμο» και κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως όχι μόνο δεν καταδίκασε τα φαινόμενα αυτά, αλλά πως τον θεωρεί ενορχηστρωτή της κατάστασης αυτής λέγοντας ότι είναι ένας πρόεδρος άβουλος και όμηρος της ακραίας πτέρυγας που «κάνει ό,τι θέλει μέσα στη ΝΔ».

«Θεωρώ ότι εκτρέφει το αυγό φιδιού, ξεπλένει την Χρυσή Αυγή. Αυτή είναι η πολιτική μου κριτική», είπε η κ. Παπακώστα για τη ΝΔ.

Θα ψήφιζα «ΝΑΙ» στις Πρέσπες ακόμη και αν δεν είχα διαγραφεί από τη ΝΔ

Η κ. Παπακώστα τόνισε ότι θα ψήφιζε τη Συμφωνία των Πρεσπών ακόμη και αν δεν είχε διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

«Θα ακολουθούσα την εθνική γραμμή του 2008 οπότε υπήρχε εθνική συνεννόηση», είπε η υφυπουργός και πρόσθεσε πως στην παρέμβασή του για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Κώστας Καραμανλής «δεν είπε διαφωνώ επί της ουσίας», αλλά ότι χρειαζόταν μεγαλύτερη συνεννόηση και διάλογος. Μάλιστα εκτίμησε ότι η παρέμβαση Καραμανλή, έγινε για να μην τον κατηγορήσει ο πρόεδρος της ΝΔ ότι τον υπονομεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share