Παπακώστα προς Ειδικούς Φρουρούς: Ως «αβράκωτοι» μιλάτε; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Παπακώστα προς Ειδικούς Φρουρούς: Ως «αβράκωτοι» μιλάτε;

Επίθεση εναντίον των Ειδικών Φρουρών εξαπέλυσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΣΕΦΕΑΑ για την «Μονμάρτη» της Αθήνας, τα Εξάρχεια.


Ενα ακόμα επεισόδιο στην διαμάχη της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τους Ειδικούς Φρουρούς πρόσθεσε η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα.

Η κυρία Παπακώστα, σχολιάζοντας τις αναφορές στην Μαρία Αντουανέτα με αφορμή τη δήλωσή της όπου παρομοίασε τα Εξάρχεια με τη Μονμάρτη, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη αναρωτήθηκε μέσω των κοινωνικών δικτύων, ως τι μιλούν όσοι σχολιάζουν τη δήλωσή.

«Όσοι θυμήθηκαν την Μαρία Αντουανέτα, ως τί μιλούν; Ως sans cullotes («αβράκωτοι»); Ανοιχτοί από παντού, δίχως αίσθηση της ευθύνης τους. Είναι δε και αφελείς» ανέφερε η κυρία Παπακώστα, συμπληρώνοντας ότι «στις άστοχες επιθέσεις τους εναρμονίζονται ακραίοι της Πειραιώς και του ΠΑΣΟΚ μαζί με τους παλιούς εμβληματικούς τους, που τους έφυγε η σημαία στα Ίμια».

«Όσο για το Αντουανέτα, ας ρωτήσουν τον καθρέφτη τους…» κατέληξε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αναφερόμενη στα Εξάρχεια ως «κέντρο τέχνης και πολιτισμού, την οποία η δική μου πολιτική οπτική την βλέπει ως Μονμάρτη της πρωτεύουσας -και όχι ως πολύπαθη περιοχή-, η οποία έχει γνωρίσει την εγκατάλειψη της Πολιτείας, εδώ και αρκετές δεκαετίες…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share