Ο "Κομαντάντ Κόκι" πίσω απ΄την επίθεση στην Ελληνική πρεσβεία των Σκοπίων.+Αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008

Ο "Κομαντάντ Κόκι" πίσω απ΄την επίθεση στην Ελληνική πρεσβεία των Σκοπίων.+Αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ.

Πολιτική κόντρα προκάλεσαν στα Σκόπια τα προχθεσινά επεισόδια σε βάρος του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στην πρωτεύουσα της ΠΓΔΜ.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση» (SDSM) της Ράντμιλα Σεκερίνσκα καταδίκασε σήμερα τα εν λόγω επεισόδια, απορρίπτοντας παράλληλα, για μία ακόμη φορά, τους ισχυρισμούς του συγκυβερνώντος κόμματος VMRO-DPMNE, του οποίου ηγείται ο πρωθυπουργός της χώρας Νίκολα Γκρούεφσκι, περί συμμετοχής του SDSM στα επεισόδια.
Αφορμή για τις κατηγορίες αυτές του VMRO-DPMNE στάθηκε το γεγονός ότι μεταξύ των οχτώ συλληφθέντων από την αστυνομία για υποκίνηση των προχθεσινών επεισοδίων κοντά στο Γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδας, είναι και ο Νίκολα Γκεοργκίεφ, γνωστός με το ψευδώνυμο «Κομαντάντ Κόκι», πρώην επικεφαλής της ασφάλειας της ηγεσίας του SDSM..
H δικηγόρος του «Κομαντάντ Κόκι» πάντως κατήγγειλε το γεγονός ως "προβοκάτσια" και δήλωσε στα Σκοπιανά ΜΜΕ πως ο πελάτης της συνελήφθει από άντρες της κρατικής ασφάλειας σε μπαρ πολύ μακρυά απ΄τη Ελληνική Πρεσβεία,ξυλοκοπήθηκε άγρια και κατόπιν "σύρθηκε σιδεροδέσμιος ως το χώρο των επεισοδίων,όπου και ξανασυνελήφθει επισήμως"..
*Στη φωτογραφία (πάνω δεξιά) του σημερινού πρωτοσέλιδου της εφημερίδας"Βέτσερ" εικονίζεται ο περιβόητος "Κομαντάντ" λίγο μετά τη σύλληψη του από ειδικές δυνάμεις της Σκοπιανής Αστυνομίας ενώ το σχετικό βίντεο προέρχεται απ΄τον τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων"Α1".

20 σχόλια:

  1. ΚΟΜΑΝΤΑΝΤ ΚΟΚΙ???
    ΠΟΛΙ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΣ ΟΝΟΜΑ..
    ΑΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ "Ο ΚΟΜΑΝΤΑΝΤ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΜΕΝΟ ΜΑΛΛΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ase re flwre komantant.de tha kateveis se kamia asprovalta gia mpanio to kalokairi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O TΗΛ.ΣΤΑΘΜΟΣ Α1 ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Α1 ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O TΗΛ.ΣΤΑΘΜΟΣ Α1 ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Α1 ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O TΗΛ.ΣΤΑΘΜΟΣ Α1 ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Α1 ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητό Greece-Salonika κυριολεκτικά

    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!.

    Απίστευτη δουλειά κάνετε.Συγχαρητήρια.

    Σοφία,Χανιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Napalm Skopje!!BBQ the mothafuckas well done and raise your glasses to a hearty toast!!!

    How many F16s does it take to change the Skopje attitude and soften them up?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντε ρε καραγκιοζη κοκι τραβα στην κομμωτρια.Το "κομανταν" σου ελειπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητό Greece-Salonika κυριολεκτικά

    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!.

    Απίστευτη δουλειά κάνετε.Συγχαρητήρια.

    Σοφία,Χανιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΩΝ
    ΔΡΑΜΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ORIGINAL (OXI ΓΙΑΛΑΝΖΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΥΠΟΥ FYROM)

    www.kokkinogia.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΗ Η ΞΑΝΘΙΑ ΣΤΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ
    ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΜΑΚΕΝΤΟΝΙΣΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ηρθε η ωρα η Ελλας να ορθωσει το αναστημα της, ηρθε η ωρα να ξεσπασει πια η οργη των Ελληνων για τις ιταμες προκλησεις των ποικιλων -ενθεν κακειθεν- ανθρωποειδων.

    Αμεση διακοπη καθε διαλογου (κατηντησε πια φαιδρος..)

    Βετο παντου , ΝΑΤΟ, ΕΕ ,μπλοκαρισμα στα Ευρωπαικα κονδυλια που λαμβανουν οι γυφτοσκοπιανοι.

    Κλεισιμο και εννοουμε ΚΛΕΙΣΙΜΟ -ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ των συνορων.

    Αμεση αποσυρση Κρατικων εταιρειων απο το ανθυποκρατιδιο αυτο.

    Κηρυξη 'εμπολεμου' καταστασεως με το αθλιο αυτο μορφωμα ,με οτι αυτο συνεπαγεται (δεν απαιτει πολεμικες επιχειρησεις)...

    Σε περιπτωση περαιτερω αμερικανικης τσιριμονιας να καταστει απολυτως σαφες οτι τυχον συνεχιση αναγνωρισεως της ψευδομακεδονιας απο ηπα ΤΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΩΛΥΜΜΑΤΑ - ΒΕΤΟ ΚΛΠ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΑΤΟΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ-ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ... να τους κανουμε να παθουν νευρικο κλονισμο οι βαρβαροι και απολιτιστοι νεοπλουτοι της εποχης μας..

    Εφθασε η ωρα του ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ειναι η μονη γλωσσα που μιλουν τα ανθρωπαρια αυτα , και να ειστε σιγουροι οτι αν το χερι της κυβερνησης και της βουλης ειναι αδυναμο να τον κρατησει ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και θα ξεσπασει με δικαολογημενη οργη τοσο εναντι των εχθρων οσο και εναντι αυτων που με τις συνεχεις υποχωρησεις και αντεθνικους συμβιβασμους μας εχουν οδηγησει μεχρι εδω...

    Οσοι φταινε ΗΡΘΕ η ωρα να πληρωσουν ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΑ 'γιναν λαθη στο παρελθον' ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ στα 'χαθηκε πολυ χρονος' ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΑ 'εδω που τωρα ηρθαμε' ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ - ΟΣΟΙ ΦΤΑΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ... ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ..
    Και μην κινδυνολογησει κανεις ότι θα ‘απομονωθει’ η Ελλας..... ειδαμε τι απομονωση εχει η τουρκια που 30 χρονια εχει βετο να μην μπει η Κυπρος στο νατο... ειδαμε τι απομονωση 'τραβα' η ερμη η τουρκια που δεν αναγνωριζει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ της Κυπρου.. και ζηταει και απο επανω την υπογραφη της να μπει και αυτη στην ευρωπη..

    Οχι μονο βετο σε ΝΑΤΟ και Ευρωπαικη ενωση ΑΛΛΑ ΒΕΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (ακομη και σε ασχετα θεματα) ΤΟΥ ΝΑΤΟ να τρελλαθουνε τα τσογλανια αυτα της διεθνους αλητειας.. να πανικοβληθουν . Τι θα μας κανουν ? ντα ? ας διαλυσουν και το ΝΑΤΟ τοτε αν τολμουν ΓΙΑΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ θα ειναι και το τελος αυτου του συνασπισμου. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ , τωρα θελουμε ΗΓΕΤΗ και ΕΛΛΗΝΑ να αρθει στο υψος των περιστασεων και οχι κανενα ψοφοδεη 'φυτευτο' απο ξενα κεντρα πολιτικαντη... ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ... ηρθε η ωρα της αναμετρησεως..και εδω θα ζυγισθειτε και θα μετρηθειτε και σεις και το κομμα σας αλλα και το παρον πολιτικο συστημα θα ελεγα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλυτερα κι απ τα καναλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι αριστερουληδες νεοπροοδευτικάριοι τι έχουν να πουν για τις δηλώσεις του Μική Θεοδωράκη;

    Εξαφανισμένους τους βλεπω γενικά μετα απο αυτά που είπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα πρεζομένα πρωκτοράκια του Ιντιμίντια (ΜΜΕ του Soros) έχουν λησάξει για την "Monkeydonia" των Σκοπίων! Βλέπετε ο Soros χρηματοδοτεί καλά και είναι πολλά τα λεφτά και ξέρουμε την θέση του πάνω στο θέμα!!! Τα πουστράκια του Ιντιμίντια, γνωστοί φασίστες για τις τακτικές λογοκρισίας που ακολουθούν στα ηλεκτρονικά τους φόρουμ βρήκαν "πεδίο" προπαγάνδας και στον ελεύθερο σχολιασμό των θεμάτων του Press-GR. Έτσι κάνουν τέτοιου είδους επιθέσεις προσπαθώντας να γαμήσουν την συζήτηση (γιατί έτσι και αλλιώς δεν μπορούν να γαμήσουν τίποτε άλλο, αλλά μπορούν να γαμηθούν με όλων των ειδών, μεγεθών και χρωμάτων πούτσες) και να αναγκάσουν τους υπόλοιπους να εγκαταλείψουν. Είναι δηλαδή κάτι σαν μπάτσοι του διαδικτύου που προσπαθούν να περάσουν τις θέσεις του αφεντικού τους, του Soros. Συκοφαντίες του τύπου "οι Έλληνες δεν είναι Έλληνες, είναι τουρκόσποροι, αλβανοί, σλάβοι" κτλ κτλ έρχεται σε αντίθεση με αυτά που λένε περί αυτοπροσδιορισμού για τους φίλους τους, τους Σκοπιανούς! Αλλά βέβαια, δύο μέτρα και δύο σταθμά από τα σκλαβάκια του Soros. Όπως και οι ομοφοβικές τους τάσεις, δείγμα άκρατου ρατσισμού. Γνήσιοι απόγονοι ταγματασφαλιτών και χουντικών (όπως ο κ. Δημητράς, γιος υπουργού της Χούντας, και νυν "υπερασπιστή" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όχι όλων, αλλά ΜΟΝΟ των εχθρικών στοιχείων εντός της Ελλάδας), με πολιτικές πλάτες (γιοί βουλευτών, μεγαλοδικηγόρων, μεγαλοεργολάβων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
    www.kalami.net

    "Βρώμικο παρασκήνιο: Ολοσέλιδη καταχώρηση -κατά την διάρκεια της επίσκεψης της Ντόρας στην Ουάσιγκτον- της ΠανΜακεδονικής Αμερικής κι άλλων Οργανώσεων, στην εφημερίδα The Washington Times (14 Φεβ.), διαχωρίζει την θέση της από την πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων... Την καταχώρηση, που εκφράζει την Ομογένεια, απόκρυψε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης της Ελλάδας και φυσικά αγνoούν τα ελληνικά ΜΜΕ... Η Οργάνωση γνωρίζει ότι το ''εμπόδιο'' στο ζήτημα είναι η υποχωρητικότητα της Αθήνας... Αναμένονται δηλώσεις-αποκαλύψεις και γιά τον ''ρόλο'' ομογενειακών Oργανώσεων και ''παραγόντων''... ''Προβοκάτσια''- δάχτυλος Ντόρας στον ΟΗΕ, γιά να μην γίνει τελικά η προγραμματισμένη ενημέρωση Ελλήνων δημοσιογράφων από αξιωματούχο του Διεθνούς Οργανισμού (15 Φεβ.), σχετικά με τις διαπραγματεύσεις γιά την ονομασία των Σκοπίων.

    Περίεργες ''συμπτώσεις'': Η υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Ντόρα Μπακογιάννη, μίλησε στις 13 Φεβρουαρίου 2008 στην Ουάσιγκτον, στο -ακροδεξιό- CENTER FOR STRATEGIC AND INTERNATIONAL STUDIES (CSIS), γιά ζητήματα της Νοτιοανατολκής Ευρώπης (Βαλκάνια). Την παρουσίασε ο απόστρατος πτέραρχος και πρ. Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των προέδρων Φόρντ και Μπους (πρεσβύτερου), Brent Scowcroft.. Κατά σύμπτωση, ο πτέραρχος, εκτός από αξιωματούχος του CSIS είναι και πρόεδρος του... American Turkish Council. Να θυμίσουμε ότι πριν 4 χρόνια (Απρ. 2004) , το CSIS είχε αναφέρει σε ανάλυσή του ότι ο Κ. Καραμανλής είχε δεσμευτεί ότι δεν θα προβάλει εμπόδια στην ένταξη της πΓΔΜ σε ΝΑΤΟ κι ΕΕ.
    Η ομιλία της υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Ντόρας Μπακογιάννη, στο CENTER FOR STRATEGIC AND INTERNATIONAL STUDIES, Washington- USA, στις 13 Φεβρουαρίου 2008, με τίτλο: ''TRANSFORMING SOUTH-EAST EUROPE: A CHALLENGE TO SMART POWER''

    - Αποκάλυψη: Εταιρίες Ελληνοαμερικανών μέλη του τουρκικού λόμπι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ.
    "προκαλούν οι "κύριοι" του Ουράνιου τόξου, τις τελευταίες ημέρες, όχι μόνο με την γενικότερη δράση τους στην περιοχή, αλλά και με επιστολή την οποία έστειλαν στον διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το Σκοπιανό, Μάθιου Νίμιτς.
    Σε αυτό το προκλητικότατο κείμενο, οι εν λόγω κύριοι διαμαρτύρονται στον Νίμιτς επειδή προτείνει τον όρο "Νέα Μακεδονία" για το σκοπιανό κρατίδιο. Και το κάνει, γιατί σύμφωνα με όσα λένε, οι Σκοπιανοί είναι οι αυθεντικοί Μακεδόνες, ενώ οι Έλληνες έφτασαν στην περιοχή ανάμεσα στο 1922 και το 1928.
    Και όχι μόνον αυτό, αλλά διεκδικούν ακόμη, την αποκλειστική χρήση του προσδιορισμού "Μακεδόνας" καθώς προτείνουν να ονομάζονται οι ίδιοι "εθνικά - μακεδόνες", ενώ οι Έλληνες "ελληνο-μακεδόνες".
    Στην 1.500 περίπου λέξεων, επιστολή τους, την οποία μάλιστα κοινοποιούν στους υπουργούς εξωτερικών Ελλάδος και Σκοπίων, αλλά και στην "προστάτιδα" Κοντολίζα Ράις, δεν παραλείπουν να απορρίψουν ακόμη και τον όρο "Ανω Μακεδονία", σύμφωνα πάντα με τις πολιτικές οδηγίες των Σκοπίων, διότι λέει αυτός θα εκθρέψει "επεκτατικά κίνητρα", τόσο στους Έλληνες, όσο και στους Σκοπιανούς.
    Καλούν, επίσης, τον Νίμιτς, η λύση του, να κατοχυρώσει τα δικαιώματα των "Μακεδόνων" που βρίσκονται σε Ελληνικό, Σερβικό, Κοσσοβάρικο(!), Βουλγαρικό και Αλβανικό, έδαφος, προσδιορίζοντας το μέγεθος του μεγαλοιδεατισμού τους!

    Και δεν παραλείπουν να κατηγορήσουν Έλληνες, Σέρβους και Βούλγαρους, ότι κατά την διάρκεια των Βαλκανικών πολέμων, "διαμοίρασαν" το μακεδονικό έθνος.
    Ενώ δεν παραλείπουν να προτείνουν, να μετονομαστεί η χώρα μας σε "Νέα Ελλάδα", καθώς σύμφωνα με αυτούς δεν έχει καμία σχέση με την Αρχαία Ελλάδα.

    Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΙΝΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΟΒ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

    ΟΛΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ
    http://www.florina.org/html/2008/letter_to_niemitc_26022008.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share