Για τα γεγονότα στη Φλώρινα. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Για τα γεγονότα στη Φλώρινα.

Aπό το resaltomag.gr .

"ΦΛΩΡΙΝΑ: μια πρώτη δοκιμή
Και οι γνωστοί αχρείοι…

Τα γεγονότα είναι καταιγιστικά. Μέσα στις ψυχώσεις πανικού του κατεστημένου από την χρηματοπιστωτική κρίση και τις ψυχώσεις της διατεταγμένης, αντικυβερνητικής σκανδαλολογίας, τα εθνικά θέματα παρασιωπούνται παντελώς. Και ας φωνάζουν κάποιοι για τις μεθοδευμένες «κινήσεις» εναντίον της Ελλάδας,.
Και ας κραυγάζει ο Μίκης για τους μεγάλους εθνικούς κινδύνους. Και ας αποκαλύπτουν πολλά μπλογκ γεγονότα οργανωμένων και διατεταγμένων επεισοδίων στη Φλώρινα.
Τα ΜΜΕ ασχολούνται με την μικροπολιτική των επιλεγμένων σκανδάλων, με το πώς θα στρώσουν το έδαφος για την τελική έφοδο των αρπακτικών εναντίον της Εκκλησίας, με το πώς θα προωθήσουν τα μακάβρια σχέδια των υπερατλαντικών αφεντικών.
Βλέπετε η οικονομική κρίση ωθεί τα μονοπώλια σε νέες ληστείες εναντίον των κοινωνιών και του ελληνικού λαού, συνακόλουθα και εναντίον της εκκλησιαστικής περιουσίας και του Ορθόδοξου δόγματος: Αυτού του εναπομείναντος ισχυρού συνεκτικού ιστού της ελληνικής κοινωνίας.
Κάποιες επιδοτούμενες, δωσιλογικές εστίες, όπως οι «Ιοί» ή τα «Ουράνια Τόξα» δεν αρκούνται στον υπόγειο και βρώμικο ρόλο τους. Μόλις ξεμυτίσει καμιά αποκάλυψη εναντίον των «σπονσόρων» τους, ωρύονται ι σαν ύαινες και ρίχνονται εναντίον αυτών που αποκαλύπτουν τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ που οργανωμένα στρέφονται εναντίον της Ελλάδας, στις «πονηρές» αυτές μέρες των πολιτικών και παραπολιτικών ψυχώσεων. Επετέθησαν λοιπόν, οι ύαινες εναντίον των Μπλογκ που αποκάλυψαν και ανέδειξαν τα δόλια και ύποπτα γεγονότα της Φλώρινας:
Στα ανωτέρω μπλογκ θα πληροφορηθείτε όλες τις λεπτομέρειες των «πονηρών» και κατευθυνόμενων εξελίξεων.
Εδώ απλώς θα πούμε το εξής: Στα γεγονότα της Φλώρινας, σε μια αγροτική διαμαρτυρία των κατοίκων για τις καταστροφές των καλλιεργειών τους, προκλήθηκαν επεισόδια και συνελήφθηκαν άτομα-δημοσιογράφοι καναλιών των Σκοπίων!!! Οι κάτωθι: 1. Goran Momiroski (Горан Момироски), ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Α1
2. Gorazd Comovski (Горазд Чомовски), ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Α2
3. Igor Jankovski (Игор Јанковски), ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Α1
4. Mary Jordanovska (Мери Јордановска), ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ NOVA MAKEDONJIA. Η παρουσία και η πρόκληση αυτή των δημοσιογράφων σε ελληνικό έδαφος δεν είναι απλώς σκανδαλώδης, αλλά σηματοδοτεί, αυτά που κατά κόρον, εδώ και πολύ καιρό, έχουν επισημανθεί: Επιχειρείται η πρόκληση επεισοδίων που να «εμφανίζουν» την πλασματική, προπαγανδιστική εικόνα ύπαρξης «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα.

Τα ξένα κέντρα προωθούν τέτοιου είδους «προκλήσεις», και μάλιστα σε περιόδους κρίσεων, επιλεγμένων σκανδάλων, και μικροκομματικής, παραφιλολογικής οξύτητας, για να «σπείρουν» το σπόρο των «μειονοτήτων» και όλων των μακάβριων σχεδίων εναντίον της Ελλάδας, της ιστορίας της και της εθνικής της υπόστασης.
Και οι προπαγανδιστικοί θύλακες της Νέας Τάξης, τα ιδεολογικά Μαντεία των «Ιών» και οι λοιποί γενίτσαροι ροπαλοφόροι σπεύδουν να στηρίξουν αυτούς τους αμερικανικούς σχεδιασμούς και να στιγματίσουν, ως «εθνικιστή» και «ρατσιστή» τον κάθε ένα που θα αντιστέκεται και θα αποκαλύπτει τους έμμισθους λακέδες και εγκάθετους. Για άλλη μια φορά:
ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…
Περισσότερα στα μπλογκ που αναφέραμε."

13 σχόλια:

  1. Ουράνιο τόξο -Π. Φιλίποβ Βοσκόπουλος-αποκλειστική συνέντευξη

    http://www.youtube.com/watch?v=-_8RByLF260&eurl=http://www.greekalert.com/


    Voskopulos vo grckite mediumi(ant 1 tv) 1-del
    http://www.youtube.com/watch?v=zeNoPrktAqI&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλη μια διαστρέβλωση της ιστορίας... Η αρχαία Μακεδονία ταυτίζεται με το κρατίδιο της FYROM....

    ο ντοκυμανταίρ λέγεται Battleground: The Art of War" Alexander the Great (2005)

    http://www.imdb.com/title/tt0368473/ Δυστυχώς το video είναι ήδη παλιό, παραγωγή του 2005

    Ας μη ξεχνάμε, όποιος παραχωρεί όνομα, παραχωρεί ιστορία, πολιτιστική κληρονομιά και τελικά, έδαφος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μίκης: Να κινητοποιηθούν οι διανοούμενοι για τα Σκόπια

    O μεγάλος συνθέτης θεωρεί «μέγα εθνικό λάθος» να χαριστεί το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
    «Θέλω να εκφράσω μια μεγάλη απορία που με βασανίζει εδώ και καιρό: Σκοπιανοί και ορισμένοι Αμερικανοί φίλοι τους μας έχουν ζαλίσει εδώ και πολλά χρόνια ότι είναι τάχα οι μοναδικοί Μακεδόνες και ότι η γλώσσα τους είναι η Μακεδονική, δηλαδή αυτή περίπου που μιλούσε ο Μέγας Αλέξανδρος. Κι αυτά τα τερατώδη ψέματα διδάσκονται σαν αλήθειες σε ξένα Πανεπιστήμια, ενώ πάνω από 100 κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο τα έχουν εμπράκτως αποδεχθεί σαν ιστορικές αλήθειες.
    Ιδού λοιπόν η απορία μου: Υπήρξε έως τώρα από την πλευρά μας η οφειλόμενη επιστημονική αποκάλυψη όλης αυτής της γελοιότητας; Αν ναι, με ποιους επιστημονικούς τρόπους και αν όχι, γιατί; Αφού είναι βέβαιο πως αυτοί οι άνθρωποι είναι καθαρόαιμοι Σλάβοι και η γλώσσα τους είναι καθαρά Σλαβική. Πού είναι η Βουλή των Ελλήνων, η Ακαδημία Αθηνών, τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, οι Έλληνες ιστορικοί και γλωσσολόγοι, ώστε με ακλόνητες επιστημονικές αναλύσεις να αποκαλύψουν την αλήθεια στην παγκόσμια κοινή γνώμη, τις κυβερνήσεις, τα Πανεπιστήμια, τα ΜΜΕ των άλλων κρατών, όπως ακριβώς κάνουν οι Σκοπιανοί ανενόχλητοι και μόνοι εδώ και δεκάδες χρόνια; Πώς αξιοποιούνται οι επιστημονικές αναλύσεις και μελέτες ξένων καθηγητών και ειδικών που αποδεικνύουν περίτρανα την αλήθεια των δικών μας θέσεων και γελοιοποιούν τους ισχυρισμούς των Σκοπιανών;
    Ιδιαίτερα σε χώρες όπως ο Καναδάς και η Αυστραλία, όπου κυριολεκτικά “σαρώνουν” οι Σκοπιανοί, οι δυστυχείς συμπατριώτες μας μένουν ακάλυπτοι και παραπονεμένοι, εγκαταλελειμμένοι από την Πατρίδα Μητέρα τους που... σφυρίζει αδιάφορα.
    Οι Σκοπιανοί έχουν γεμίσει τις μεγάλες Βιβλιοθήκες όλου του κόσμου με χιλιάδες βιβλία, έτσι που στο τέλος, μπροστά σ΄ αυτή τη σιωπηλή αντιμετώπιση αυτών των παραμυθιών, να αρχίζουν να πιστεύουν και οι ίδιοι ότι είναι... κατ΄ ευθείαν απόγονοι του Φιλίππου και της Ολυμπιάδος! Κι έτσι φτάσαμε ώς εδώ, να μας κατηγορούν ότι είμαστε... κατακτητές της Θεσσαλονίκης!
    Σας παρακαλώ, κάντε κάτι, γιατί εγώ όπως ξέρετε θεωρούμαι... εθνικιστής και επομένως προκατειλημμένος αφού πιστεύω ότι αποτελεί μέγα εθνικό λάθος να τους χαρίσουμε τουλάχιστον εμείς ένα τόσο ιερό όνομα όπως είναι η Μακεδονία, που τόσο ιστορικά όσο και πολιτιστικά είναι δικό μας, όπως η Θράκη, η Θεσσαλία, η Ήπειρος και η Κρήτη».

    * ΤΑ ΝΕΑ Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. STAMATISA NA BLEPO THLEORASH KAI NA DIAVAZO EFIMERIDES.

    MONO BLOG DIAVAZO

    OLES TIS ELPIDES MOY TIS ENAPOTHETO STOYS ELLINES POY KANOYN PLIROFORISI MESO TON BLOGS.
    AFTOI THA ALLAKSOYN THN SIPSI

    MAZI SAS PAIDIA
    PROXORISTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΙΝΕΙΣΤΕ.
    ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.
    ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.





    ΕΝΑΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MIN XASETE AFTO TO VIDEO
    DEITE TO KAI EIDIKA TON XARTI

    DEN DIEKDIKOYN MONO TIN MAKEDONIA MAS


    Macedonians exist | Μακεδόνες υπάρχουν
    http://www.youtube.com/watch?v=qZucsyTzhlY&NR=1

    TO PSEMA KOLLAEI POIO EFKOLA APO THN ALITHEIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κ. Γκρούεφσκι εκτρέφει το αβγό του φιδιού στα Βαλκάνια

    «Ο κ. Γκρούεφσκι καλλιεργεί κλίμα εθνικιστικής υστερίας στη χώρα του. Εκτρέφει έτσι το αβγό του φιδιού στην καρδιά των Βαλκανίων και κατά συνέπεια ακολουθεί την ασφαλέστερη οδό προς την απομόνωση της χώρας του από τους ευρωπαϊκούς και ευρωατλαντικούς θεσμούς», παρατήρησε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Γ. Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας τις τελευταίες προκλητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα παγκόσμια (αλλά όχι πάντα ευρέως γνωστά) εγκλήματα των ακραίων Σιωνιστών.

    http://www.jewwatch.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιος φίλος προηγουμένως, έγραψε :
    «STAMATISA NA BLEPO THLEORASH KAI NA DIAVAZO EFIMERIDES.
    MONO BLOG DIAVAZO»


    Ο προηγούμενος φίλος πρέπει να ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΛΥ, διότι ΚΑΠΟΙΑ ιστολόγια ( blogs ) διαδίδουν κάποια ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ μηνύματα.
    ΔΕΝ είναι ΟΛΑ τα ιστολόγια ΑΘΩΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνασπισμός και ΚΚΕ τάχθηκαν υπέρ των θέσεων τον γυφτοσκοπιανών εύγε και σε ανώτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την άλλη φορά θα πάρουμε τηλέφωνο!


    Καμαρώστε τον:

    http://www.youtube.com/watch?v=JdSTXdry6xg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ:

    Ανακοίνωση Συνασπισμού
    Η Ν.Ε. Φλώρινας του Συνασπισμού θέλει να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή της στους κατοίκους των Λόφων αλλά και των άλλων όμορων χωριών στον αγώνα που κάνουν για να μην επαναλειτουργήσει το πεδίο βολής στην περιοχή τους. Είναι γνωστό πως η

    λειτουργία του εν λόγω πεδίου βολής δημιουργεί σοβαρότατους κινδύνους για την ασφάλεια, την υγεία και την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή των κατοίκων, και για αυτό ακριβώς το Γ.Ε.Σ. και το Υπουργείο Άμυνας είχε (ανεπισήμως) σταματήσει τη χρήση του εδώ και πέντε περίπου χρόνια. Σε αυτό το πλαίσιο οι Δήμοι Μελίτης και Αμυνταίου και τα Τοπικά Συμβούλια των χωριών έχουν πάρει σημαντικές ομόφωνες αποφάσεις για το κλείσιμο του πεδίου βολής, τις οποίες και στηρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Apsoges 8eseis apo Resalto apixoun apoluta tin ali8eia!

    Xreiazetai prosoxi giati oso kollame stin gwnia tous Slaboskopianous 8a antidroun plewn anae3legkta epikouroumenoi apo tous Amerikanous kai ta edw IOS-tsirakia tous!

    Ege exw kopse tis Eleu8erotypies kai tis Lamprako-efimeridfes kamposo kairo! T teleutai fila arxeious ta ebala sto WC gia xarti!

    Enimeronomaoi mon Hlektronika pou exeis tin dinatotita na kaneis cross-check twn pliroforiwn..

    EYGE SALONIKA kai EUXARISTOUME

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share