Αλληλεγγύη στην αποκλεισμένη Γάζα. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Αλληλεγγύη στην αποκλεισμένη Γάζα.

Εmail από sibilla-gr-sibilla.blog .

"Ο βουλευτής Ν. Καβάλας Μιχάλης Τιμοσίδης, μαζί με τη βουλευτή Β’ Αθήνας Σοφία Σακοράφα, συναντήθηκε με τον Dr Arafat Shoukri, επικεφαλή της οργάνωσης European Campaign to End the Siege of Gaza, τον επιτετραμμένο της πρεσβείας της Παλαιστίνης στην Αθήνα και συζήτησαν τον προγραμματισμό της διεθνούς προσπάθειας για τον τερματισμό του αποκλεισμού της Γάζας.
Η οργάνωση European Campaign to End the Siege of Gaza, διοργανώνει την αποστολή βουλευτών από όλα τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια στη μαρτυρική πόλη της Γάζας, που είναι αποκλεισμένη από το 2006.Η κατάσταση στην παλαιστινιακή πόλη της Γάζας, σύμφωνα με τους διεθνείς οργανισμούς (Διεθνής Αμνηστία, Σώστε τα παιδιά, Cafod, Christian Aid κ.ά.), αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Ο Μιχάλης Τιμοσίδης, μαζί με τη Σοφία Σακοράφα, στις 7 Νοέμβρη 2008, μαζί με βουλευτές από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, θα επισκεφθούν τη Γάζα σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της παγκόσμιας κοινότητας στο δράμα των κατοίκων της αποκλεισμένης πόλης…
Η Γάζα έχει ανάγκη την Αλληλεγγύη όλων των ελεύθερων ανθρώπων.
Ορισμένοι δεν το ξεχνούν..."

4 σχόλια:

  1. ola h elladitsa tha ta swsei s'auto ton kosmo..
    apo palaistinh kai kourdistan mexri livano kai somalia.
    ainte,ainteeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίθεση και καταστροφή τμημάτων της πρόσοψης του Ελληνικού προξενείου στο Μοναστήρι

    Επίθεση και καταστροφή τμημάτων της πρόσοψης του Ελληνικού προξενείου στο Μοναστήρι έγινε χθες το βράδυ, μετά τη συλληψη των 5 ατομων έξω από το χωριό Λόφοι της Φλωρινας που προσπαθησαν να παρεμποδίσουν στρατιωτική άσκηση.

    Σημειώνεται οτι ήταν παρόντα δύο συνεργεία της σκοπιανης τηλεόρασης που γυριζαν τις σκηνες της σύλληψης των 5 ατόμων, κατόπιν εντολής και επιτόπιας παρουσίας του Εισαγγελέα .

    Το θεμα εγινε πρώτη είδηση σε ΟΛΑ τα Σκποπιανά ΜΜΕ, παρουσιάζεται δε και ως εξέγερση των “Μακεδονων” κατα του “Ελληνικού στρατού κατοχής”, με αποτέλεσμα το βράδυ να σημειωθεί η επίθεση κατά του προξενείου το οποίο παραδόξως δεν είχε ουτε την αστυνομική φρουρά που θα έπρεπε να έχει.

    Υποψιάζομαι, εγώ ο αδαής , οτι τα προξενεία βρίσκονται σε εθνικό έδαφος της χώρας στην οποία ανήκουν.
    Και σαν αδαής ρωτώ την κυρία Μπακογιάννη ( και τον κ. Καραμανλή βέβαια γιατί …ας μην γελιόμαστε, το Ελληνικό σύστημα ειναι πρωθυπουργοκεντρικό κι αυτός φταίει για όλα)….σε τι ενέργειες προέβησαν μετά την επίθεση σε εθνικό μας έδαφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re seis tote itan i nikaragoua tora toutoi do.me tin apokleismeni elada tha asxoleitheite pote epitelous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι οι Παλαιστίνιοι αλλού τρων και παίνουν και στην Τουρκία πάνε και το δίνουν...άντε, αρκετά, έχουμε με το Αιγαίο να ασχοληθούμε που το δώσανε στους Τούρκους Καραμαλίκηδες και Ντόρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share