Αλβανοί καταπατούν τα Ελληνικά σύνορα λόγω...δέντρων! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Αλβανοί καταπατούν τα Ελληνικά σύνορα λόγω...δέντρων!

Σε φαλακρά βουνά έχουν μετατρέψει τις δασωμένες πλαγιές του Γράμμου και της Πίνδου, στην ελληνοαλβανική μεθόριο του νομού Καστοριάς, επιτήδειοι Αλβανοί, που επιδίδονται συστηματικά σε παράνομη ξύλευση..
Στο δήμο Ακριτών Καστοριάς η δράση των παράνομων αλβανών ξυλοκόπων επικεντρώνεται στην περιοχή μεταξύ Πολυανέμου και Κομνηνάδων. Έχουν αποψιλώσει μια έκταση μήκους 1,5 χιλιομέτρου και πλάτους 500 μέτρων..Μάλιστα αφού έκοψαν πρώτα τα λεγόμενα δενδρίσια ξύλα, τώρα ήρθε η σειρά της πεύκης και του έλατου. Η κοπή των δέντρων από τους Αλβανούς γίνεται κάτω από τη μύτη του στρατού, αφού όλη η περιοχή γύρω από το φυλάκιο του Αϊ-Γιάννη στον Πολυάνεμο έχει ξυλευτεί. Οι παράνομοι ξυλοκόποι έρχονται τις πρωινές ώρες και κόβουν ξύλα. Στη συνέχεια έρχονται με μουλάρια και τα φορτώνουν νύχτα. Για το σκοπό αυτόν έχουν ανοίξει και δρόμο από την Αλβανία μέχρι την περιοχή ξύλευσης. Σύμφωνα με κατοίκους του δήμου Νεστορίου, στο έλεος των παράνομων αλβανών ξυλοκόπων έχει πέσει και ο ταλαιπωρημένος,από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού, Γράμμος. Στη θέση Φούσια-Τρίλοφος έχουν κοπεί σχεδόν όλα τα δέντρα του σπάνιας ομορφιάς δάσους, σε έκταση περίπου τεσσάρων χιλιομέτρων..
Η δήμαρχος Ακριτών στις 20 Δεκεμβρίου απέστειλε έγγραφο για την παράνομη ξύλευση σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τις υπηρεσίες. Στην Καστοριά πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη για το θέμα με τη συμμετοχή δημάρχων και κοινοταρχών, εκπροσώπων της 15ης ταξιαρχίας, της αστυνομικής διεύθυνσης, της διεύθυνσης Δασών, του τμήματος Πολιτικής Προστασίας...

11 σχόλια:

  1. Οι φανταροι στο φυλακιο του Αι Γιαννη καλο ειναι να αφησουν τη φουντα και να φυλαξουν τα συνορα.Καναμε και μεις σε φυλακια και ξερουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΟΣ.ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΟΣ.ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. hmarton..katapathsh gia dentra prwth fora ginetai.oloklhra dentra,dromous ktl ,kaimkaneis den katalave tipota??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. hmarton..katapathsh gia dentra prwth fora ginetai.oloklhra dentra,dromous ktl ,kaimkaneis den katalave tipota??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ωραίες φωτογραφίες έχουμε !!!
    htpp://taxalia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.ΚΑΛΑΛ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΦΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.ΚΑΛΑΛ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΦΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕΙ Ε ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ????

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΟΕΟΟΟΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδώ μας έχουν κατακλέψει, καταβιάσει, καταξεσκίσει και ονειρεύονται τώρα που έφτασαν και το εκατομμυριάκι στην Ελλάδα την μεγάλη αλβανία για την οποία τώρα αρχίζουν και μιλάνε και ελεύθερα, και τα παιδιά τους κατσαβιδιάζουν τα δικα μας ή τα κάνουν σαν τα μούτρα τους, και θα κολλήσουν σε μερικά δεντράκια;;;;

    Σςςςςς, μην τα γράφετε αυτά γιατί θα βγουν οι σημιτικοί εκσυγχρωνιστές του πασοκ, το κκε, το Ελσίνκι, οι αναρχοάπλυτοι και το ξύριζα και θα μας πούνε ρατσιστές και φασίστες!

    Σςςςςς, μην μιλάτε, αφήστε τους καημένους τους αλβανους να κανουν την δουλειά τους, να ζήσουν και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Σερβία απο τους Αλβανους είδατε τι έπαθε και χάνει τώρα το Κόσσοβο. Λίγο σπρώξιμο απο τους Αμερικανούς χρειάστηκαν, πολλαπλασιάστηκαν μόνο σε 10 χρονάκια, κοιμήθηκαν λίγο και οι Σέρβοι όρθιοι και να τελικα΄τι έπαθαν. Θα αποσχιστεί τωρα και το Κόσσοβο για να προσαρτηθεί στην Αλβανία και η Μεγάλη Αλβανία που κάποιοι άκουγαν και γελούσαν τώρα θα είναι γεγονός σε κανα χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share