"Μακεδόνες" και "Τούρκοι" της Ελλάδας ενωμένοι στις Βρυξέλλες.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 15 Απριλίου 2008

"Μακεδόνες" και "Τούρκοι" της Ελλάδας ενωμένοι στις Βρυξέλλες..

Email από brussels*****@gmail.com

"Αυτή η πρό(σ)κληση εστάλει σε όλα τα μέλη της Ευρωπαικής Επιτροπής σήμερα το πρωί. Μάλλον η πολιτική αστάθεια στη FYROM δεν εμποδίζει κάποιους να συνεχίζουν την προπαγάνδα και να κερδίζουν υποστηρικτές της κατα φαντασίαν "ιστορία" τους.


Βρυξέλλες 15/04/2008,
Βοστρυχοδάμων"






















Η διοργάνωση ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία-Ευρωπαϊκό Πολιτικό Κόμμα (EFA), την Ομοσπονδιακή Ένωση Λαών της Ευρώπης (FUEN) και το φιλοσκοπιανό ελληνικό «Ουράνιο Τόξο».
Στη σελίδα 2 πάντως βλέπουμε και τους"συνήθεις υπόπτους" πίσω απ΄τη διοργάνωση του "φόρουμ"..
Tώρα το πως εξηγείται η κοινή δράση Μουσουλμάνων της Ελληνικής Θράκης με το Ουράνιο Τόξο και με το Παρατήριο του Ελσίνκι είναι άλλο θέμα για το οποίο και θα υπάρξει δημοσίευμα με -σοκαριστικές- αποδείξεις τις επόμενες μέρες στο Greece-Salonika ..

Το Greece-Salonika είχε προειδοποιήσει για τη "σύμπραξη Μακεδόνων/Τούρκων" και για το εν λόγω "συνέδριο¨απ΄την 1η Απριλίου..
Περισσότερα εδώ:
Σύμπραξη "Τούρκων δυτικής Θράκης" και "Μακεδόνων" στις 17 Απριλίου!
(Greece-Salonika 1/4/'08)

(click στις εικόνες για μεγέθυνση)

18 σχόλια:

  1. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΑΠΜ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΥΣΤ.ΦΥΓΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ το κομματι της μακεδονιας,που κατεχουν οι γυφτοσκοπιανοι..
    Δεν τον πηραν σαν .."μακεδονες"..
    Η ΣΕΡΒΙΑ ΤΟ ΠΗΡΕ στα πλαισια του Α' και Β' Βαλκανικου πολεμου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ το κομματι της μακεδονιας,που κατεχουν οι γυφτοσκοπιανοι..
    Δεν τον πηραν σαν .."μακεδονες"..
    Η ΣΕΡΒΙΑ ΤΟ ΠΗΡΕ στα πλαισια του Α' και Β' Βαλκανικου πολεμου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. voskopoulos + dhmhtras

    LAMOGIA TOY SOROS ERXETAI H WRA SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.... ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφήστε τους καλύτερα είναι να διαλυθούν,και να έχουμε μόνο αλβανούς και Βούλγαρους στα βόρια σύνορα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 4.32

    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ,ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 4.32

    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ,ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ESETAI HMAR,
    XAREITE OSO PROLAVENETE ME FORUM STIS BRYKSELLES.
    TO MELLON SAS,APLA DEN YPARXEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρηκαν ευκαιρια οι ψευτομουφτηδες και οι κατα φαντασια μακεδονες για παιχνιδακια στην πλατη της Ελλαδας.
    Πρεπει επιτελους να σηκωσουμε το αναστημα μας στα γυφτακια των Βαλκανιων.
    Ειμαστε τα αφεντικα της περιοχης.Οσοι ταξιδευουμε και κανουμε μπιζνες σ'άυτες τις περιοχες ,το ξερουμε.
    Καιρος να το μαθουν και οι υπολοιποι.

    Π.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Greece is the biggest destabilizing factor in the whole region, has problems with ALL its neighbours and on top of that gives also lectures!
    The obly lessons these people are capable of giving is of hypocrisy, intolerance and hate speech.
    They don't recognize minorities, they want MACEDONIA to change its name because they don't want to admit they have a big Macedonian minority inside Greece!NBut EU is also to blame, cause they tolerate all this.
    Shame on you, all Greeks!Grow up and accept reality at last!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΛΥΣΣΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ! ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΟΥΝΕ ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΑ!!!ΞΑΝΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να γιατί η Μπακογιάννενα και οι Αμερικανοι σκυλοβιάζονται να σώσουν το κρατίδιο που καταρρέει και πάνε να περάσουν το Μακεδονια και όχι το Βαρντάρσκα όπως η πλειοψηφία του Ελληνικου λαού και το ιστορικό δίκαιο επιβάλλει!!!!

    http://hygropyr.blogspot.com/2008/04/
    blog-post_06.html

    Τα Σκόπια μας προστάτεψαν με την αδιαλλαξία τους, ναι καλά διαβάζετε. Και μας προστάτεψαν γιατί απλά δε δέχτηκαν την ονομασία «ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και «ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» που όλοι οι δικοί μας πολιτικάντηδες Εφιάλτες που εικονίζονται παραπάνω, δέχονται και προωθούν!

    Δυστυχώς ο Ελληνικός λαός είναι πολύ βαθιά νυχτωμένος. Τα 4 από τα 5 κόμματα της Βουλής, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούν ότι πρέπει να υπάρξει μία ονομασία κοινά αποδεκτή με γεωγραφικό προσδιορισμό (sic). Αποκρύπτουν από τον Ελληνικό λαό όμως ότι σε αυτή την ονομασία θα συμπεριλαμβάνεται το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» την οποία ονομασία και έχουν αποδεχτεί να εμπεριέχεται στη συμφωνία γι αυτό και ο Νίμιτς μας στολίζει συνεχώς με απαράδεκτες ονομασίες που εμπεριέχουν τον όρο Μακεδονία χωρίς όμως να ευθύνεται αυτός αφού οι Εφιάλτες πολιτικάντηδες μας, του έχουν γνωστοποιήσει ότι δέχονται να συμπεριλαμβάνεται η ονομασία "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στη συμφωνία. Ο Ελληνικός λαός φυσικά έχει ήδη αποφανθεί μέσα από όλες τις δημοσκοπήσεις σε ποσοστά μάλιστα από 90 μέχρι και 98% ότι το όνομα της Μακεδονίας δεν μπορεί να υπάρχει ούτε σαν συνθετικό καν! ......
    .....
    Μόνο ο Καρατζαφέρης και το κόμμα του δε δέχονται καθόλου ούτε σαν συνθετικό ούτε σαν παράγωγο τον όρο «Μακεδονία» για τη διαπραγματευόμενη ονομασία των Σκοπίων. Μόνο ο Καρατζαφέρης προσπαθεί να σώσει την εθνική αξιοπρέπεια των Ελλήνων και την ίδια την ιστορία της Μακεδονίας που σε καμία περίπτωση δε μπορεί να αποσχιστεί από την ιστορία των Ελλήνων για να ικανοποιηθούν οι κλέφτες και οι προστάτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Victor
    YOU ARE the biggest destabilizing factor in the whole region, YOU HAVE problems with ALL its neighbors.
    THIS MEANS THAT YOU HAVE PROBLEM WITH
    ALBANIA, KOSOVO, HELLAS AND BULGARIA..
    So Victor don't live in a fantastic world...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Yeah, a big slacomacedonian minority like ... 2500 people. Wow.

    Your own ex prime minister Gligorov admitted that there are over 100.000 Greeks living in FYROM.

    Believe me if Greece wanted to destabilize the area it would be very easy because she has all historical rigths to do so.

    You should actually feel lucky that Greece is the only country in the region not having claims on your land although we have every historical right to do so.

    So go now to take a Bulgarian passport to be able to flee in safety when the Albanians will raise hell in your country.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εμ όταν κάνατε τους μάγκες με τα βέτο ας σκεφτόσασταν ότι υπάρχουν ράματα για τη γούνα σας και ότι θα αρχίσουν να σας πέφτουν "κεραμίδια στο κέφάλι". Εσείς δε λέγατε ότι δεν μπορούνε να κάνουνε τίποτα στην ισχυρή Ελλάδα; Ιδού η Ρόδος λοιπόν...

    Έχει και συνέχεια το πράμα, περιμένετε. Όσο η Ελλάδα θα επιμένει στο βέτο, τόσο θα αναβαθμίζονται διεθνώς οι μειονότητες.

    Άμα είχατε μυαλό θα κάνατε αυτό που έκαναν οι Βούλγαροι, θα αναγνωρίζατε δηλαδή κράτος Μακεδοινία επειδη δε μπορεί να κάνετε αλλιώς, αλλά δε θα αναγνωρίζατε Μακεδονική εθνικότητα και γλώσσα. Τώρα θα πετύχετε το αντίθετο, δε θα αναγνωρίσετε κράτος Μακεδονία που είναι το ελάσσον, αλλά θα αναγνωρίσετε Μακεδονική εθνικότητα και γλώσσα που είναι το αγκάθι. Τι καταφέρατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξεχασατε να αναφερετε την πληρη και φανατικη προπαγανδιστικη και γραμματειακη υποστηριξη εν Ελλαδι απο τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ. Επισης μου κανει τρομερη εντυπωση πως καταφερνει ο ΣΥΝ να κρυβει οτι εχει ταυτοσημη θεση με τον γκρουεφσκι, αν για παραδειγμα σε αλλο θεμα πχ. το ΛΑΟΣ 'η το ΚΚΕ ελεγαν στα μουλωχτα κατι αντιστοιχο θα τΣΥΡΙΖΑΝ μερα-νυχτα τα παπαγαλακια στα ΜΜΕ, τωρα κιχ.. Και κατι αλλο, καλυτερα να μην απαντατε στα αγγλικα στους [υποθετω] σκοπιανους που γραφουν στην ιστοσελιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share