"Deal" ή "No deal" για τον ΟΤΕ.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

"Deal" ή "No deal" για τον ΟΤΕ..

Απ΄τον "Έλλην Φορολογούμενο"

"… η κυβέρνηση , χωρίς κανένα λαϊκό έρεισμα , κανένα οικονομικό συμφέρον , χωρίς κανένα πολιτικό συμφέρον και εν μέσω αποκαλύψεων ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ,προχωρεί σε πώληση του ΟΤΕ ..
ακόμα ένα τεράστιο "ΓΙΑΤΙ;",
Γιατί , με ξεπουλάνε μέρα με τη μέρα; Γιατί , με ξεπουλάνε κομμάτι με κομμάτι ;
Γιατί , με ξεπουλάνε πόντο με πόντο;
ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..;

11 σχόλια:

  1. οι 4 τελευταιες κυβερνησεις πουλησαν οτι ειχε φτιαξει ο λαος μας με την δουλεια του και τον ιδρωτα του , αφου ταυτισαμε την πολιτικη ευθυνη με την ατιμωρισια αφου μας κυβερνανε πολιτικα ανευθυνοι ανθρωποι ...τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστηχως σημερα ξεπουληθηκε και το λιμανι της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.Πιθανοτατα πισω απο την μια απο τις τρεις εταιριες που κατεθεσαν προσφορα κρυβονται και σκοπιανα κεφαλαια.Αυτος
    ειναι τελικα ο περηφανος Μακεδωνας πρωθυπουργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kalo!!!!!!!!!!!!!!!
    eyge ellhn forologoumene!poly kalh douleia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πουλα γυφτο , πουλα μηπως δικα σου ειναι καλοπαιδα - και παρθενωνα εχω και νησια εχω και τα νεφρα μας πουλα να ξεπουλησουμε - νυχτα θα φυγουνε οι κεραταδες ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚAΪ, υπό εξέταση παραμένουν θέματα νομικού χαρακτήρα και κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη το πρωί θα παρουσιαστεί το τελικό σχέδιο.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση για την ώρα του πρωθυπουργού, υπογραμμίζοντας ότι "η κυβέρνηση εκποιεί τον ΟΤΕ και παραδίδει τη διοίκηση του Οργανισμού έναντι πινακίου φακής σε μια ξένη, ουσιαστικά κρατική, τηλεπικοινωνιακή επιχείρηση, χωρίς να εξηγεί ούτε τους λόγους, ούτε τα πιθανά οφέλη για τον ΟΤΕ, για τους καταναλωτές, και για την ελληνική οικονομία".

    Ο Γ. Παπανδρέου ερωτά τον πρωθυπουργό γιατί η κυβέρνηση ακολούθησε αφανείς διαδικασίες εκχώρησης της διοίκησης του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom και γιατί καταργεί με την επικείμενη συμφωνία το δημόσιο έλεγχο και υπονομεύει το δημόσιο συμφέρον.

    Ανάλογη ερώτηση στον πρωθυπουργό κατέθεσε και πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος, εκφράζοντας την αντίθεση του κόμματός του στην εκποίηση των δημοσίων επιχειρήσεων.

    Σημειώνεται ότι το αίτημα των εργαζομένων του ΟΤΕ για έκδοση προσωρινής διαταγής προκειμένου να μην προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις έως ότου η ΟΜΕ - ΟΤΕ ενημερωθεί για την πορεία τους απορρίφθηκε από τη Δικαιοσύνη.

    Η κύρια αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων θα συζητηθεί στις 2 Ιουνίου.

    Με αιχμή το θέμα του ΟΤΕ, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΟΤΟΕ έχουν εξαγγείλει κινητοποιήσεις για την Πέμπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια πραγμτικη εργατικη δυναμη δεν θα αφηνε ποτε ευθηνοφοβους πρωθυπουργους,τυπου Καραμανλη και κοματοσκυλα που λημενονται χρονια τωρα την ΓΣΕΕ να ξεπουλουν τη χωρα σε
    ξενα συμφεροντα.Δεν θα πιστευα ομως ποτε οτι ενας πρωθυπουργος θα εδινε
    εντολη να πουληθουν και τα λιμανια της χωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. semna kai tapeina ola pouliountai kai ola agorazontai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση για την ώρα του πρωθυπουργού, υπογραμμίζοντας ότι "η κυβέρνηση εκποιεί τον ΟΤΕ και παραδίδει τη διοίκηση του Οργανισμού έναντι πινακίου φακής σε μια ξένη, ουσιαστικά κρατική, τηλεπικοινωνιακή επιχείρηση, χωρίς να εξηγεί ούτε τους λόγους, ούτε τα πιθανά οφέλη για τον ΟΤΕ, για τους καταναλωτές, και για την ελληνική οικονομία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση για την ώρα του πρωθυπουργού, υπογραμμίζοντας ότι "η κυβέρνηση εκποιεί τον ΟΤΕ και παραδίδει τη διοίκηση του Οργανισμού έναντι πινακίου φακής σε μια ξένη, ουσιαστικά κρατική, τηλεπικοινωνιακή επιχείρηση, χωρίς να εξηγεί ούτε τους λόγους, ούτε τα πιθανά οφέλη για τον ΟΤΕ, για τους καταναλωτές, και για την ελληνική οικονομία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share