"Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα" για το Star Channel..; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

"Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα" για το Star Channel..;

Έχουν αρχίσει τα όργανα εδώ και καιρό στο STAR αλλά τον τελευταίο καιρό φαίνεται οτι τα πράγματα φτάνουν σε άσχημο σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο "πανελλαδικής (;) εμβέλειας και κάλυψης" τηλεοπτικός σταθμός αποφάσισε να υποβαθμίσει την ειδησεογραφία της Θεσσαλονίκης αλλά και της Β.Ελλάδας και προχωρεί στο κλείσιμο του κλιμακίου του στην περιοχή!
Οι περίπου 25 εργαζόμενοι στο ανταποκριτικό γραφείο του STAR στη Θεσσαλονίκη έμαθαν μάλιστα τυχαία την ειλημμένη απόφαση του Δ.Σ. του σταθμού για το κλείσιμο του γραφείου όταν ο ιδιοκτήτης του χώρου στον οποίο σταγάζονται επικοινώνησε τηλεφωνικά για να πάρει περισσότερες πληροφορίες για τον λόγο για τον οποίο "δεν θα ανανεωθεί το ενοικιαστήριο του χώρου μετά τις 31 Αυγούστου.."Οι εργαζόμενοι ξαφνιάστηκαν και ξετύλιξαν μόνοι τους το κουβάρι καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα η διεύθυνση του σταθμού είχε αποφασίσει να τους το ανακοινώσει την τελευταία στιγμή!!
Στο θέμα παρεμβαίνει η ΕΣΗΕΑ μετά την απόφαση του καναλιού που θα έχει αποτέλεσμα να μείνουν άνεργοι οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί που το στελεχώνουν.
Από όσα μαθαίνουμε υπήρξε παρέμβαση του διευθυντή ειδήσεων Σταμάτη Μαλέλη για τους δημοσιογράφους αλλά δεν είναι γνωστό αν θα γίνει κάτι.
Από την άλλη πλευρά πολλοί εργαζόμενοι στον σταθμό έχουν ενοχληθεί από τη συμμετοχή στελέχους των ειδήσεων-δημοσιογράφο ο οποίος συμμετέχει με προτάσεις περικοπών και απολύσεων...
"Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα" λεγόταν η περίφημη εκπομπή της ΕΡΤ1 πριν 15 χρόνια..Και "πανελλαδικής κάλυψης τηλεοπτικό κανάλι" δε νοείται με γραφεία μόνο στην Αθήνα να συμπληρώσουμε εμείς..
πληροφορίες greece-salonika,zouglapress.blogspot

8 σχόλια:

  1. Σιγά το κανάλι που θα σκάσω αν δεν καλύπτει ειδησεογραφικά την Βόρεια Ελλάδα. Μόνο για τους εργαζόμενους στεναχωριέμαι. Τι να πούμε όμως και για την ΝΕΤ που την πληρώνουμε όλοι και είναι απλά ένα Αθηναϊκό ρεπορτάζ. Τελευταία έγινε και κράχτης/μεσίτης ακινήτων Αττικής. Υπάρχει νόμιμος τρόπος να απαλλαγεί κανείς από την κράτηση υπέρ ΕΡΤ που κάνει η ΔΕΗ; Σαν κάτοικος της περιφέρειας δεν θέλω ΕΡΤ, δεν με καλύπτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aν den thelete na kleisei to star kante mia metagrafh sth thessaloniki,thn efh thodh,ton kostetso,thn antzela klp kai ola tha pane kala..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΡΤ κανέναν έλληνα δεν καλύπτει, μόνο τις αγγλοαμερικάνικες θέσεις προωθεί στις ειδήσεις και τα χειρότερα σκουπίδια τους διασπείρει στο πρόγραμμά της, πάντα με βία, μπατσαρία και προβολή των θεσμών, της γλώσσας και της κουλτούρας τους.
    Η ΝΕΤ είναι μακράν η χειρότερη προπαγανδιστική μηχανή, με σιωνιστική κατεύθυνση στις ειδήσεις, που αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι να βάλει κάτι επιμορφωτικό, ή απλά ελληνικού ενδιαφέροντος. Πλέον όλες οι καινούργιες εκπομπές έχουν εγγλέζικα κλισέ για ονόματα. Η επιμονή στην πλύση εγκεφάλου απ' τα κρατικά κανάλια θέτει σαφή όρια, προφανώς συμφωνημένα με τον ξένο παράγοντα, στην πολιτεία του Καραμανλή. Σκοτάδια μαύρα έρχονται για την Παιδεία και τον πολιτισμό μας. Ειδικά με τα κάκιστα παραρτήματα ξένων γνωστών παν/μιων που αναμένεται να τοποθετήσουν τα παιδιά μας εκεί που θέλουν οι "σύμμαχοι", εκεί στη βήτα, η και γάμα εθνική του αγγλόφωνου κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια, είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις, που εξυπηρετούν πρωτίστως τα προσωπικά συμφέροντα των ιδιοκτητών τους.
    Όποιος καταλάβει αυτό, θα καταλαβαίνει καλύτερα όσα παρουσιάζονται και λέγονται εκεί.
    Μέσα στα ιδιωτικά κανάλια, το γενικότερο συμφέρον του λαού έρχεται δεύτερο, και μετά από τα προσωπικά συμφέροντα των ιδιοκτητών τους.
    Υπάρχουν όμως και κάποιοι δημοσιογράφοι, που φαίνεται ότι κατάλαβαν την υπεύθυνη και υψηλή αποστολή τους, και προσπαθούν ( όσο μπορούν ) να ανταποκριθούν σωστά σε αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ STAR ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

    ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΕΡΤ1 ΝΕΤ ΚΑΙ ΕΡΤ3.
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ Η AGB ΑΦΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΕΣ).

    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΉ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. elada den einai mono ai athinai itan stin et1 prin 23 xronia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share