"Παράδειγμα προς αποφυγή η Ελλάδα".. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

"Παράδειγμα προς αποφυγή η Ελλάδα"..

Ως παράδειγμα προς αποφυγή παρουσιάζει το SkyNews τη διαχείριση του ελληνικού κράτους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004..

  • «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας ήταν μεν επιτυχημένοι, αλλά το κόστος ήταν τεράστιο. Η Ελλάδα δεν είναι πλούσια χώρα και έχει πολλά προβλήματα στους τομείς της Υγείας και της Παιδείας. Οι άνθρωποι αναρωτιούνται ακόμη, αν άξιζε τον κόπο αυτή η διοργάνωση»

  • «Τα περισσότερα από τα γήπεδα που χτίστηκαν για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, παραμένουν τώρα κλειδωμένα και ανεκμετάλλευτα»,

Στο ρεπορτάζ του SkyNews αναφέρεται εκτεταμένως πως πέρα από το υψηλό κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, η ελληνική Πολιτεία δεν αξιοποίησε τις αθλητικές εγκαταστάσεις μετά τη λήξη τους.Στο ρεπορτάζ φιλοξενούνται επίσης δηλώσεις του Στέφανου Καλοπίση,μέλους της ελληνικής ομάδας του Καγιάκ στους Αγώνες του 2004 αλλά και του Δημάρχου Ελληνικού, Χρήστου Κορτζίδη.

11 σχόλια:

  1. O SKYNEWS ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΧΕ ΞΑΜΟΛΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥς ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΙΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ??????
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ Μ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ;
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ -ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΤΙΜΗΜΕΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ- ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αγγλοσάξωνες είναι εσκεμμένα εμπαθείς κατά της Ελλάδας, το έχουν αποδείξει αμέτρητες φορές.

    Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν βρίσκουν πάτημα να τα λένε, άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Εχουν δίκιο.

    Σαφώς είναι εμπαθείς, νερόβραστοι, κακάσκημοι και τοιούτοι, αλλά αυτό δεν αλλάζει οτι χρεωθήκαμε τις μιχαλούς για να τα βάλουν κάποιοι στην τσέπη και αν και τους κλείσαμε το στόμα στην λάσπη τους κάνοντας μακράν τους καλύτερους Ολυμπιακούς (οχι σαν τα ρεζιλίκαι των κινέζων) χρεωθήκαμε υπερβολικά, το κάναμε πάρτυ για επίσημους, στάρλετ και τραγουδιστές (θυμάστε φτύσιμο που έριξαν όλοι αυτοι στους παραολυμπιακούς;;;) και τωρα οι εγκαταστάσεις ΣΑΠΙΖΟΥΝ με τον πιο ελεεινό τρόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κάπου που οι απλοί άνθρωποι καταφέρνουν, ως συνήθως περισσότερα:
    ΘΕΡΜΆ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ σε όλους, Έλληνες, ξένους, αντισιωνιστές Εβραίους!
    http://www.youtube.com/watch?v=TrgSZLgm04Y
    http://www.freegaza.org
    http://www.nkusa.org
    NETUREI KARTA (ORTHODOX RABBIS JEWS AGANIST ZIONISM)
    http://www.youtube.com/watch?v=tQCloJ0wttk
    http://www.youtube.com/watch?v=AhjXnPbl-64

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παράδειγμα προς αποφυγή ο Ρουπερτ Μέρντοχ που λέει ψέματα στο Fox News (Faux News καλύτερα).

    Να σας δω εσάς τους Βρετανούς το 2012, που σίγουρα θα πληρώσετε τα πενταπλάσια... και έχετε και ύφεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μη σας πιάνει το πατριωτικό. Το ρεπορτάζ έχει απόλυτο δίκιο. Οι αγώνες της Ατλάντα κόστισαν 600 εκατομμύρια δολάρια, του Σύδνευ 1,5 δις, και της Αθήνας 16 δις δολλάρια. ΚΑι αναρωτιέμαι, γιατί ρε πούστη μου στην Ελλάδα που δεν είναι ούτε Αμερική ούτε Αυστραλία ξόδέψανε τόσα λεφτά;
    Μας έφαγε ο επαρχιωτισμός και δε ρωτάγαμε το πόσο, πλακώσανε και τα σύνηθη λαμόγια, και να σου ο λογαριασμός.

    Τελικά το εθνικό πιάτο του Έλληνα είναι το κουτόχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αναφέρει πολύ σωστά το SkyNews: "Η Ελλάδα δεν είναι πλούσια χώρα και έχει πολλά προβλήματα στους τομείς της Υγείας και της Παιδείας".

    Επίσης, η Ελλάδα έχει τρομερές περιφερειακές ανισότητες.

    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ δεν μπήκε στη Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα (με μόνη εξαίρεση τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου) από το 1997 που μας ανατέθηκαν οι Ολυμπιακοί.

    Επισήμως 10 δις ευρώ και ανεπισήμως άλλα τόσα κόστισαν οι αγώνες. Τα μισά από αυτά αναλογούν στους Αθηναίους και τα άλλα μισα στην υπόλοιπη Ελλάδα. 5-10 δις ευρώ, λοιπόν, ΕΚΛΕΨΕ το αθηναϊκό κράτος από τον εκτός Αθήνας ελληνικό λαό για να τα ξεκοκκαλίσει.

    Μετά οι Αθηναίοι προσπαθούν να μας πείσουν μέσω των ΜΜΕ τους ότι φταίει ο "συντηρητικός" μας χαρακτήρας εδώ στη Θεσσαλονίκη όπου έχουμε 20% ανεργία, που η πιο προσοδοφόρα δουλειά είναι το ντελίβερι και που αν παίνρεισ 800 ευρώ τον μήνα πρέπει να λες κι ευχαριστώ από πάνω.

    ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΩΡΑ!
    Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΛΙΤ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι άγγλοι να κοιτάνε τα χάλια τους που τους θερίζει η ύφεση, η πείνα, η ανεργία και οι κοινωνικές ανισότητες που για όποιον τα έχει δει και τα έχει ζήσει απο κοντά, είναι να παθαίνεις ΠΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχουν δεν έχουν δίκιο, τι τους καίει να αναδείξουν ένα τέτοιο πρόβλημα της Ελλάδας; Εκείνοι τα πληρώνουν; Από την τσέπη τους φεύγουν; Το να το θεωρούν μεγαλύτερο πρόβλημα από τα Βρετανάκια τους που έρχονται και χαλάνε τον κόσμο και τους εαυτούς τους στα νησιά, δείχνει αυτό που οι Γερμανοί αποκαλούν schadefreude: χαιρεκακία. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το χαρακτηρίσω όταν μπαίνουν στον κόπο να κάνουν εκτενέστατο ρεπορτάζ αποκλειστικά για τα κακώς κείμενα μιας χώρας, ειδικά όταν δεν έχει ουδεμία σχέση με τη χώρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντί να ασχολούμαστε με το πρόβλημα - που υπάρχει και μπορεί να το πιστοποιήσει όποιος ζει στην Αθήνα - ασχολούμαστε με το αν μας κράζουν οι Άγγλοι... Ο Ραγιαδισμός σε όλο του το μεγαλείο... Αν δεν θέλουμε να μας κράζουν, ας σοβαρευτούμε κάποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share