Καταγγελία για διαρροή θεμάτων στις εξετάσεις των υποψήφιων εκτελωνιστών. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Καταγγελία για διαρροή θεμάτων στις εξετάσεις των υποψήφιων εκτελωνιστών.

Email-ερώτηση του κ.Μιχάλη Καρχιμάκη
Βουλευτή ΠΑΣΟΚ.

"Αυτή την εποχή διενεργούνται εξετάσεις προκειμένου να χορηγηθούν άδειες εκτελωνιστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μεθοδεύεται διαρροή θεμάτων σε υποψηφίους που πρόσκεινται στη Ν.Δ. προκειμένου να υπερτερήσουν τα «δικά σας παιδιά» έναντι απλών υποψηφίων που δεν πρόσκεινται στην παράταξή σας, καταργώντας έτσι κάθε έννοια αξιοκρατίας, νομιμότητας και αξιοπιστίας των εξετάσεων αυτών.
Κύριοι Υπουργοί Οικονομίας και Δικαιοσύνης

Μετά τα παραπάνω ερωτάστε,
  • Σε ποιές ενέργειες προτίθεστε να προβείτε προκειμένου να διερευνήσετε σε βάθος το θέμα αυτό που αντίκειται σε κάθε έννοια νομιμότητας, διασφαλίζοντας έτσι το αδιάβλητο των εξετάσεων ώστε να μην προωθηθούν με έμμεσους και παράνομους τρόπους εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν τα απαιτούμενα προσόντα ή τις γνώσεις, αλλά μόνο μια «ηχηρή» κομματική ταυτότητα;
  • Αντιλαμβάνεστε ότι τέτοιου είδους μεθοδεύσεις αποτελούν μια ακόμη απροκάλυπτη κομματικοποίηση και ανεπίτρεπτων συμπεριφορών εκχώρησης προνομίων σε ημέτερους και υπονόμευση κάθε έννοιας αξιοκρατίας για ακόμη μια φορά;"

7 σχόλια:

  1. Και γω έλεγα που χάθηκε ο Καρχιμάκης τόσο καιρό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όχι φίλε , άλλο εκτελωνιστής και άλλο τελωνειακός . Ο τελωνειακός είναι δημόσιος υπάλληλος ενώ ο εκτελωνιστής ελεύθερος επαγγελματίας !!!!! Επί του θέματος , καμία διαρροή θεμάτων δεν έχει γίνει πουθενα. Οι εκτελωνιστές δεν είναι κομματόσκυλα . Απλά ο καρχιμάκης θέλει να ακουστει το όνομά του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ, "ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΟΛΑΣΗ ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ Ε Π ΑΓ ΓΕ ΛΜ ΑΤ ΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑΛΕΠΟΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΒΑΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ .....................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 20 ΜΟΥ ΣΕ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 1989, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΠΑΣΟΚ) ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ" ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗ, ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟ ΤΙΣ ΜΕΤΕΠΗΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΛΕΙΣΤΟ" ΑΝΤΙΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΟΡΓΑΝΟΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΒΟΗΘΩΝ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΑΣΚΟΥΣΑΜΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (19 Η) ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΟΜΗΡΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙ 19 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΣΚΕΙΨΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΖΑΣ. ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (27-28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ) ΜΕ ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΖΑΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΜΟΧΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ. Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΕΛΗΞΕ. ΤΙ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΒΡΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ?
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΧΡΗΜΑΚΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ" ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΧΘΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΖΗΤΑΜΕ-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share