"Άνθρακας ο θυσαυρός" της διαδήλωσης στη Νέα Υόρκη; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

"Άνθρακας ο θυσαυρός" της διαδήλωσης στη Νέα Υόρκη;

Email-ενημέρωση από το Greek American News Agency.

To έγκυρο Greek American News Agency δίνει μια άλλη διάσταση στην υποτιθέμενη (;) διαδήλωση ομογενών στο κτίριο του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη την 27 Οκτωβρίου αμφισβητόντας στην ουσία την πληροφορία για τη διοργάνωσή της :

"...Διότι, όπως βλέπετε, ξετυλίγοντας το νήμα της «είδησης» -που πρόχειρα και χωρίς διασταύρωση διέδωσαν κάποιοι χωρίς πρώτα να ψάξουν τα αυτονόητα βάσει της δημοσιογραφικής δεοντολογίας- οδηγεί σε ένα και μόνον άνθρωπο. Τον άνθρωπο που εν τοις πράγμασι πραγματώνει και προσωποποιεί την βαθιά έννοια Άνθρωπος (εκ του Άνω θρώσκω), η οποία σε συνδυασμό με το αυτοκαταστροφικό και ταυτόχρονα δημιουργικό εγωκεντρικό κύτταρο της φυλής μας -ο κάθε ένας μας να αυτονομείται και μόνο όταν είμαστε στο χείλος της καταστροφής να ενωνόμαστε- φτιάχνει μια μοναχική και δυναμική προσωπικότητα. Μια προσωπικότητα ικανή ωστόσο να αφυπνίσει ένα ολόκληρο σκουριασμένο -σε μυαλά και ιδέες - ανθρώπινο δυναμικό που λαγό«κοιμάται»... Αυτά και πολλά άλλα κατάφερε ένας και μόνο άνθρωπος, ο οποίος με την υπερήφανια και τον δυναμισμό που τον διακρίνει, επιννόησε τον οργανισμό για «τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων στα Σκόπια» και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τον επίσημο ελληνικό κράτος ή άλλους ελληνικούς αναγνωρισμένους φορείς στην Ελλάδα και μάλλον το ίδιο ισχύει και για τους Έλληνες της Αμερικής. Ασφαλώς θα αναρωτηθείτε ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος; Εκείνο που επίσης σίγουρα είναι αληθινό και πραγματικό είναι ο μεγάλος του ενθουσιασμός, ο αυθορμητισμός και η βαθιά αγάπη του για τον Ελληνισμό την ιστορία και τον πολιτισμό του. Οδηγός του το όραμα και η βαθιά πίστη του για τον Ελληνισμό, τους προβληματισμούς του για τις αλύτρωτες και χαμένες(;) πατρίδες, τις μεγάλες γενοκτονίες εναντίον του Ελληνισμού και το ενδιαφέρον του για τους όπους γης καταπιεσμένους. Αυτός ο «νέος μοναχικός μικρός ήρωας» και πράγματι φλογερός πατριώτης είναι ακρετά όμως γνωστός σε εμάς στην Νέα Υόρκη. Και εδώ είναι όλο το ενδιαφέρον της «είδησης».."

( ..η συνέχεια πατώντας εδώ )

12 σχόλια:

  1. "Χοντρό επεισόδιο με αγανακτισμένο πολίτη και τον πρωθυπουργό της χώρας διαδραματίστηκε σήμερα στις 8.30 περίπου το πρωί στην Λεωφόρο Κατεχάκη. Το περιστατικό μέχρι πριν από λίγο είχε μείνει κρυφό, διαδραματίστηκε όταν το αυτοκίνητο του πρωθυπουργού έπεσε στο σημερινό μποτιλιάρισμα. Τότε ο πολίτης ο οποίος οδηγούσε μηχανή μεγάλου κυβισμού πλησίασε το αυτοκίνητο του πρωθυπουργού και άρχισε να διαμαρτύρεται δυνατά για την οικονομική πολιτική! Ο Κ. Καραμανλής αμήχανος άκουγε τον πολίτη να φωνάζει αν και είχε κλειστό το τζάμι του αυτοκινήτου Το...
    πρωθυπουργικό αυτοκίνητο, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί είχε δυο συνοδευτικά και δυο μηχανές οι οποίες ήταν μπροστά. Αμέσως οι άνδρες της Ασφάλειάς του κατέβηκαν και "άρπαξαν" τον πολίτη, ο οποίος είναι καθηγητής, και τον οδήγησαν στη ΓΑΔΑ. Εκεί ανακρίθηκε σκληρά και στο τέλος τον άφησαν ελεύθερο μετά από παρέμβαση του Μαξίμου για να μην δημιουργηθεί σούσουρο! Απίστευτα πράγματα".
    pressmme.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OPOS KAI NA EXEI BRAVO STON PATRIOTI

    OI DIADILOSEIS, OI EPANASTASEIS, OI ALLAGES ETSI ARXIZOYN

    APO TO THAROS, TIN FLOGA, TON PATRIOTISMO TOY ENOS, TON DIO

    KAI GENIKEYETAI

    TORA POY O NIMITS
    MAS EDOSE TO PESKESI

    DIMOKRATIA TIS BOREIAS MAKEDONIAS

    TORA T. O. R. A

    SINELLINES

    FONAKSTE PRIN GINEI TO KAKO

    GIATI ETSI KAI TOLMISEI H KIVERNISI NA PEI TO NAI

    XATHIKE H YPOTHESI DIA PANTOS
    KAI MAZI THS H ELLADA KAI MEIS OI ELLINES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Δημοκρατία Βόρειας Μακεδονίας» η πρόταση Νίμιτς


    Σε κρίσιμη φάση η διαπραγμάτευση
    Στο πλέον κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται η διαπραγμάτευση για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, καθώς ο μεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς κατέθεσε χθες τη νέα του πρόταση στις δύο πλευρές. Η Αθήνα αντέδρασε κατ' αρχήν θετικά, καθώς την χαρακτήρισε «πολύ καλή βάση για διαπραγμάτευση» ενώ η ΠΓΔΜ, σύμφωνα με πληροφορίες, τη θεωρεί «κάπως βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη». Η πρόταση προβλέπει την ονομασία «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» για διεθνή χρήση και με ισχύ σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς.

    Παράλληλα, θα υπάρξει σύσταση, επικυρωμένη από το Συμβούλιο Ασφαλείας, να υιοθετηθεί η νέα ονομασία στις διμερείς σχέσεις της ΠΓΔΜ με τρίτες χώρες.

    Σε σχέση με τα διαβατήρια προτείνεται να αναγράφεται στην εξωτερική τους όψη η νέα ονομασία, αλλά και η συνταγματική τόσο με λατινικούς όσο και με κυριλλικούς χαρακτήρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Νίμιτς παρουσίασε τρεις εναλλακτικές προσεγγίσεις σε ό,τι αφορά τα της εθνικής ταυτότητας και ιθαγένειας.

    Σήμερα η υπουργός Εξωτερικών θα έχει νέα συνεργασία με τον πρωθυπουργό, θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

    http://www.ekathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100071_09/10/2008_287693

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TORA HLTHE H ORA

    EMEIS OI ELLINES

    NA POUME

    OXI

    GRAFTE TO STA AYTOKINHTA SAS
    KOLLISTE TO STO KOYTELO SAS
    STEILTE TO SE OLOUS TOYS POLITIKOYS
    STIN NTORA KAI STON PROTHIPOURGO
    DIADOSTE TO

    OXI KAI MONO OXI
    STIN LEKSI MAKEDONIA STIN ONOMASIA TOY
    KRATIDIOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" . Η διαμάχη για το όνομα και μερικές ΑΠΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

    http://taxalia.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. E BEBAIA OI PROTASEIS TOY NIMTS DEN EINAI PROTO THEMA GIA TO GREECESALONICA

    http://elkosmos.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=1652&Itemid=1

    Έγινε τελικά η νέα πρόταση του Νίμιτς για το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων. Και κανείς δεν τολμά να πληροφορήσει τον ελληνικό λαό, ποια ήταν αυτή η πρόταση. Ο κόσμος το χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. Οι πάντες σχεδόν λένε ότι η πρόταση αυτή είναι το «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», αλλά κανείς δεν τολμά να το πει επίσημα.
    Η κυβέρνηση Καραμανλή, παίζει παιχνιδάκια προκειμένου να μετριάσει το πολιτικό κόστος.

    Η ενδοτική πολιτική που ακολουθούμε εδώ και χρόνια, σε τίποτε άλλο δεν θα μπορούσε να οδηγήσει παρά στην παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια, ανεξαρτήτως επιθετικού προσδιορισμού. Εδώ και καιρό κάποιοι προσπαθούν να «ψήσουν» τον ελληνικό λαό περί «δίκαιας λύσης» και ελληνικής … επιτυχίας, αν προστεθεί γεωγραφικός όρος!
    Αν είναι δυνατόν.

    Η απάντηση των Ελλήνων Πατριωτών πρέπει να είναι άμεση και δυναμική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρέπει να ξεκινήσει και πάλι από εμάς ένα κύμα αντίστασης, που θα ανατρέψει τα σχέδια ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- Κυβέρνησης Καραμανλή, για παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

    Και η πρώτη μας κίνηση θα πρέπει να είναι η μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Παύλο Μελά, τον Ήρωα Μακεδονομάχο, που έδωσε την ζωή του, για να αφυπνίσει τον ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. antrakas o thisavros?

    mia kai moni pigi to diapsevdi.
    mipos einai valti?

    giati kaneis de to amfivalei?

    giat eimaste etoimoi na pistepsoume otidipote arnitiko kai oxi kati thetiko

    giati na min paroume fotia apo tin floga enos Ellina?

    toso ma toso mas exoun kseplinei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O KARAMANLIS PREPEI NA PEI ENA VRODERO OXI

    NA STAMATISEI KATHE DIAPRAGMATEYSI
    NA MITHENISTEI KATHE PROHGOUMENI SIMFONIA.
    AN THELEI NA LEGETAI ELLINAS KAI MAKEDONAS

    ARKETA ME TOYS SLAVOBOYLGAROUS
    KANEIS DEN THIMATE TIS DOLOFONIES TON ELLINON APO TOYS BOULGARO-MOGGOLOUS?

    DIAVASTE
    The Martyrdom of Macedonia
    http://www.macedonia.info/atrocities.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. NAZI FYROMIANS.

    Συστηματική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα Σκόπια

    Ξέρετε για τον φυλακισμένο κανονικό Αρχιεπίσκοπο Αχρίδας, Ιωάννη; Ξέρετε για τη φυλάκισή του;

    Ξέρετε για το καθεστώς βίας εναντίον των Ελλήνων, που ζουν στη FYROM;
    Ξέρετε για τη συστηματική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη FYROM;


    Για την παραβίαση των θρησκευτικών ελευθεριών; Ξέρετε για τις καλόγριες που έβαλαν στη φυλακή οι Γρούγιοι, επειδή δεν αναγνωρίζουν τον Αρχιεπίσκοπο ψευτοΜακεδονίας;

    Ξέρετε τι περνά η Ελληνική μειονότητα των Σκοπίων και πώς τους μεταχειρίζονται; (πάντως δε τους διορίζουν στο δημόσιο!!!). Ξέρετε ότι ξύρισαν τις μοναχές, οι φασίστες εθνικιστές της FYROMίας ;


    Ξέρετε για τις κατεδαφίσεις ελληνικών εκκλησιών στην Αχρίδα, την ώρα που η ΔΕΗ έδινε ρεύμα στην εκκλησία του ψευτοπαπά Τσαρκνιά;


    ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ! Αλλά στην Ελλάδα, δε σας λένε τίποτα για αυτά. Για να μη στεναχωρήσουμε τους Έλληνες φίλους του μάπα Γκρούεσκι!

    http://taxalia.blogspot.com/2008/10/nazi-fyromians.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πρόβλημα είναι στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματίων της Νέας Υόρκης (Αστόριας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share