Kόλαση για άλλη μια φορά η περιοχή γύρω απ΄το Πολυτεχνείο στην Αθήνα. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Kόλαση για άλλη μια φορά η περιοχή γύρω απ΄το Πολυτεχνείο στην Αθήνα.

Tι κι αν μόλις άλλαξαν τις τζαμαρίες;
Tι κι αν νόμιζαν πως οι ταραχές τελείωσαν;
Πριν από λίγη ώρα (5:30'πμ) οι γνωστοί-άγνωστοι τερμάτισαν νέο ολονύχτιο επεισόδιο στο γνωστό σήριαλ των τελευταίων 7 ημερών..
Μολότωφ,πετροπόλεμος,δακρυγόνα και ξανασπάσιμο βιτρινών που μόλις είχαν αλλαχθεί απ'τους καταστηματάρχες στην Πατησίων και τα Εξάρχεια..
Ο ανταποκριτής του CNN πριν μερικά λεπτά προσπαθούσε να εξηγήσει στους έκπληκτους παρουσιαστές των ειδήσεων στα στούντιο της Aτλάντα τι σημαίνει "πανεπιστημιακό άσυλο" και "πως είναι δυνατόν "η αστυνομία να μην έχει δικαίωμα εισβολής στην περίπτωση που γίνονται εγκλήματα"-όπως φθορά ξένης περιουσίας,διατάραξη κοινής ειρήνης κλπ- "μπροστά στα μάτια όχι μόνο τα δικά της αλλά ολόκληρου του κόσμου".Η αλήθεια είναι πως όσο κι αν προσπάθησε δεν τα κατάφερε..
Απ΄την άλλη μεριά ο δήμαρχος Αθηνών κ.Κακλαμάνης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 χθες βράδυ άφησε σαφείς υπαινιγμούς για μεγάλη συμμετοχή ξένων στις ομάδες των κουκουλοφόρων.Χαρακτηριστικά τόνισε:

"απ΄τη στιγμή που άρχισαν τα επεισόδια δίνουμε 170 μερίδες λιγότερες στα συσσύτια των μεταναστών διότι 170 άτομα εξαφανίστηκαν(..)" ενώ ολοκλήρωσε σκληραίνοντας τη στάση του,λέγοντας
"εάν δε τους αρέσει η χώρα μας να φύγουν,να γυρίσουν πίσω στις χώρες τους!!"
Bookmark and Share