1.120.000.000 επιπλέον άνθρωποι* αναγνωρίζουν από σήμερα τα Σκόπια ως Μακεδονία; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

1.120.000.000 επιπλέον άνθρωποι* αναγνωρίζουν από σήμερα τα Σκόπια ως Μακεδονία;

Εmai-ενημέρωση από το Greek american news agency :
.
"Η Ινδία πριν από λίγες ώρες φαίνεται να αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία σύμφωνα με κύκλους Σκοπιανών ΜΜΕ... και η Ελλάδα μετρά άλλη μια σοβαρότατη διπλαωματική ήττα!
Οι Σκοπιανοί απ΄ άκρη σ άκρη του πλανήτη πανηγυρίζουν για δεύτερη φορά μετά την αρχική ανακοίνωση της 23ης Οκτωβρίου 08 μεταδίδοντας με αστραπιαία ταχύτητα την είδηση της αναγνώρισης τους από την χώρα με τον πληθυσμό του ενός και πλέον δισεκατομμύριου ανθρώπων.
Τα σκοπιανά ΜΜΕ αναπάραγουν την είδηση και προσδίδουν ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτή την αναγνώριση αφού προσβλέπουν και σε περαιτέρω υποστήριξη της Ινδίας αλλά και στον άνοιγμα εμπορικών και άλλων οικονομικών συναλλαγών.
Την είδηση περιγράφουν με έπαρση και αλλαζονεία οι ΑμερικανοΣκοπιανοί της περιβόητης οργάνωσης ΕΝΩΜΕΝΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ" ΔΙΑΣΠΟΡΑ ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και τα γνωστά υπερεθνικιστικά blog ¨ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" -ΤΟΥΡΚΙΑ
Η αναγνώριση αυτή των Σκοπιανών έρχεται βούτηρο στο ψωμί των Σκοπιανών σε μια στιγμή εν όψει του νέου γύρου διαπραγματεύσεων υπό τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ κ. Μάθιου Νίμιτς στις 11.02.09 εδώ στην Νέα Υόρκη.

(*τόσοι είναι οι κάτοικοι της Ινδίας..) "
.
Bookmark and Share